Plaats: Dwingeloo | Datum: 20 april t/m 22 april | Leeftijd: 9 t/m 12 jaar | Groep: 2 - 4 pers. | Prijs: € 44

Beginnershike

Durf je het aan en wil je voor het eerst een hike lopen? Het kan bij de Beginnershike!

Bij ons heb je geen ervaring nodig: iedere onervaren hiker kan mee! Bij de Beginnershike leer je namelijk alle toffe, uitdagende hiketechnieken om je een weg door het bos te banen. Alle basistechnieken zijn op een rijtje gezet om goed van start te gaan. Natuurlijk gaan we niet alleen hiken. Daarnaast doen we overdag uitdagende activiteiten, ’s avonds spelen we gave spellen in het bos, zitten we lekker bij het kampvuur en bouwen we een mooi feestje! Genoeg te beleven dus en garantie voor een hoop gezelligheid.

Maar er is nog meer.. Het hele kamp wordt namelijk overgoten in een onwijs tof thema. We nemen je mee in het avontuur van een groep kakkers die op de camping in Dwingeloo terecht is gekomen omdat het 5-sterren hotel vol was. We gaan samen proberen dit weekend op de camping te overleven en het zo luxe mogelijk te maken!

Je hoeft geen ervaren hiker te zijn om mee te doen met de Beginnershike, maar je moet wel minimaal 10 kilometer kunnen wandelen. Je slaapt het hele weekend op dezelfde plek en hoeft dus niet met bepakking te lopen.

Heb jij zin in een leerzaam en vooral gezellig weekend? Schrijf je dan nu in voor de Beginnershike!

Meer weten over het kamp?

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Neem voor vragen over de inschrijving contact op met de helpdesk.

Aanvullende info:

Vol: Maximum aantal groepjes is bereikt. Inschrijven is niet meer mogelijk Er mogen maximaal 6 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 32 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op zaterdag 20 april om 14:00 uur en duurt tot en met maandag 22 april 17:00 uur.

Let op! Doe de HIT inschrijving bij voorkeur op een laptop of desktop computer. De inschrijving kan op een tablet fout gaan!