Plaats: Harderwijk | Datum: 19 april t/m 21 april | Leeftijd: 12 t/m 16 jaar | Groep: 1 - 2 pers. | Prijs: € 85

Ruiterkamp Gevorderden

Ben je in het bezit van een verzorgpony of -paard? hHeb je al een ruiterbewijs of ben je bezig met je ruiterpaspoort en heb je minimaal proef F7 afgerond? En wil je wel eens zien hoe je paardrijden met scouting kunt combineren? Ga dan mee met de Ruiterhit voor gevorderden.

Als je een gevorderde ruiter bent, is het eigenlijk niet leuk om op een heel laag niveau les te krijgen. Als gevorderde ruiter kun je al veel meer! Misschien zelfs een leuke buitenrit? De omgeving van Harderwijk leent zich hier uitstekend voor. Of een buitenrit er voor jou in zit, hangt af van de keuze en/of beoordeling van de manege. Wees niet teleurgesteld als het niet gebeurt, want veiligheid gaat boven alles. Tip: Als het niet lukt, kom je volgend jaar toch gewoon weer?

Is dit iets voor jou en denk je dat je dit aan kan? Ga dan mee! Wees er snel bij want het aantal plaatsen is heel beperkt. Als je vragen hebt, neem dan contact op met de kampstaf.

Meer weten over het kamp?

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Link naar een website over dit HIT onderdeel https://www.facebook.com/groups/141495915972250/

Neem voor vragen over de inschrijving contact op met de helpdesk.

Aanvullende info:

Vol: inschrijven is niet meer mogelijk. Er mogen maximaal 2 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 7 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 19 april om 13:00 uur en duurt tot en met zondag 21 april 17:00 uur.

Let op! Doe de HIT inschrijving bij voorkeur op een laptop of desktop computer. De inschrijving kan op een tablet fout gaan!