Plaats: Heerenveen | Datum: 20 april t/m 22 april | Leeftijd: 13 t/m 17 jaar | Groep: 1 - 4 pers. | Prijs: € 75

De Grijze Jager

Denk jij dat je het aan kan om een Grijze Jager te zijn? Kun jij ongezien door het bos sluipen en feilloos het doel raken met pijl en boog? Of ben je beter in het coderen van berichten en het verzinnen van een tactiek om een kasteel te veroveren?

Tijdens deze HIT zullen al deze vaardigheden geoefend en getest worden. Je zal boogschieten, tactische oefeningen doen, rond sluipen, je eigen eten koken op houtvuur. Je kan je beheersing van verschillende vaardigheden trainen, en je conditie testen. Over het paasweekend zal jij beoordeeld worden, en aan het einde zal een oordeel geveld worden: ben jij een echte waardige Jagers Leerling?

Wij nodigen je graag uit om het gehele weekend als een Grijze Jager rond te lopen in de Heerenveense bossen, dus vergeet je mantel niet!

Meer weten over het kamp?

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Eric-Jan Grondstra: 0621504255
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Link naar een website over dit HIT onderdeel https://www.facebook.com/Degrijzejagerhit/

Neem voor vragen over de inschrijving contact op met de helpdesk.

Aanvullende info:

Vol: inschrijven is niet meer mogelijk. Er mogen maximaal 6 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 32 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op zaterdag 20 april om 09:30 uur en duurt tot en met maandag 22 april 14:30 uur.

Let op! Doe de HIT inschrijving bij voorkeur op een laptop of desktop computer. De inschrijving kan op een tablet fout gaan!