Plaats: Mook | Datum: 19 april t/m 22 april | Leeftijd: 14 t/m 18 jaar | Groep: 1 - 4 pers. | Prijs: € 80

MeidenHIT

Bedtimestories for Rebelgirls

Vier dagen lang, meiden onder elkaar. Kan het nog beter? Jazeker! Wanneer deze dagen ook nog eens gecombineerd worden met Scouting!

Houd jij van relaxte meidendingen zoals maskertjes, (alcoholvrije) cocktails, zoete films en kletsen, maar wil je ook het rebelse in jezelf loslaten? Schrijf je dan in voor onze HIT!


We gaan aan de slag met powervrouwen van over de hele wereld, bekijken op een actieve manier waarom juist zij ons zo inspireren en ontdekken welke powervrouw er in jou zit.

Dit weekend staan wij, meiden, centraal!

Meer weten over het kamp?

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Link naar een website over dit HIT onderdeel https://www.facebook.com/Meiden-HIT-2688959487995837/?ref=br_rs

Neem voor vragen over de inschrijving contact op met de helpdesk.

Aanvullende info:

Nog voldoende plaatsen beschikbaar. Er mogen maximaal 6 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 35 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 19 april om 19:00 uur en duurt tot en met maandag 22 april 14:30 uur. Dit kamp start niet op de hoofdlocatie. Dit kamp vindt niet plaats op de hoofdlocatie, maar in Nijmegen.

Let op! Doe de HIT inschrijving bij voorkeur op een laptop of desktop computer. De inschrijving kan op een tablet fout gaan!