Plaats: Mook | Datum: 19 april t/m 22 april | Leeftijd: 12 t/m 15 jaar | Groep: 1 pers. | Prijs: € 55

Mexico Express

Gezellige kampvuuravonden en lekker uitslapen tijdens Pasen? Dat kan! Bij de Mexico Express hiken we niet, maar draait alles om relaxte gezelligheid en leuke activiteiten.

Vind je het leuk om nieuwe vrienden te ontmoeten en gave spellen te spelen? Wil je nieuwe kooktechnieken leren en genieten van de natuur? Dan zit je bij 'De Express' goed. 's Morgens sta je rustig in je eigen tempo op. Dat betekent natuurlijk niet dat vroege vogels zich zullen vervelen. Integendeel: voor de niet-uitslapers is er genoeg te doen totdat alle deelnemers wakker zijn. Maar als iedereen ontbeten heeft en klaar staat voor het programma, beginnen onze Mexicaanse avonturen. Met creatieve kooktechnieken fix jij een heerlijke traditionele Mexiaanse tacomaaltijd. In een spannende nachtactiviteit opereer je misschien als de rechterhand van de enige echte Zorro. En wie weet steelt een Mariachiorkest wel de show tijdens een van de fantastische kampvuuravonden. En wist je dat er al eeeeuwen Maya's en alpaca's..... ach, kom ook gewoon maar zelf kijken!

Natuurlijk is er genoeg tijd om lekker te genieten van de prachtige natuur die Mexico te bieden heeft. En als de avond valt, kun je een fantastische kampvuuravond verwachten. Als je nog niet moe bent, blijf je gezellig nog even zitten, want morgen hoef je toch niet vroeg op :)

Dus heb jij zin in een relaxt, maar uitdagend en leuk Pasen waarbij je géén lange tocht hoeft te lopen? Schrijf je dan snel in voor een veelzijdig Mexiaans avontuur! Kijk voor meer informatie over de Express op onze facebookpagina!

Meer weten over het kamp?

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Link naar een website over dit HIT onderdeel http://www.express-hit.nl/

Neem voor vragen over de inschrijving contact op met de helpdesk.

Aanvullende info:

Vol: inschrijven is niet meer mogelijk. Er mogen maximaal 6 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 44 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 19 april om 19:00 uur en duurt tot en met maandag 22 april 14:30 uur.

Let op! Doe de HIT inschrijving bij voorkeur op een laptop of desktop computer. De inschrijving kan op een tablet fout gaan!