Plaats: Mook | Datum: 19 april t/m 22 april | Leeftijd: 15 t/m 21 jaar | Groep: 1 pers. | Prijs: € 65

Rainbow-HIT [GAAT NIET DOOR]

Rainbow-HIT

 

Nieuw Nieuw  Nieuw  Nieuw Nieuw 

 

Een HIT is uitdagend, verbindend, creatief en zorgt natuurlijk voor de nodige energie. Met zoveel verschillende activiteiten, meerdere interessegebieden en thema’s die Scouting kent is het soms al een uitdaging om hier nog vernieuwend in te zijn. Dus daarom draaien wij het om! In de categorie "wij willen geen kamp voor jullie organiseren maar wij willen graag een kamp mét jullie organiseren" willen wij een unieke HIT neerzetten, gemaakt met jullie ideeën. 

Voor de eerste keer iets doen is altijd spannend, maar dat er straks tijdens Pasen de allereerste Rainbow-HIT is geeft wel heel veel bruisende energie! Wel hebben we een paar vragen; hoe ga je dan een HIT organiseren? Waar willen we aan voldoen? En wat willen wij allemaal regelen? Maar waarom zouden wij als stafteam dat al vastleggen terwijl we het ook aan de deelnemers kunnen vragen? En daar kom jij in beeld! Wij hebben jou nodig; want jij maakt samen met de anderen deze HIT zo uniek.

Maar wat het uniek maakt, is dat een deel van het programma aanbod samen met jullie bedacht gaat worden. Het stafteam wil, wanneer de groep bekend is, weten wat jullie leuk vinden om te gaan doen en dat gaat, na het maken van keuzes in de wensen, bedacht en aangeboden worden. En dat is uniek en spannend voor HIT Mook. Natuurlijk worden er ook wat vragen gesteld over LHBTIQ+ en over de toekomst van de Rainbow-HIT. Hoe mooi zou het zijn dat jij meehelpt aan een hele nieuwe HIT?! 

Wij zorgen voor de basis, denk aan; de beste plek om de tentjes op te zetten, een accommodatie waar we zowel binnen als buiten activiteiten kunnen houden en de materialen die we nodig hebben. Help jij ons mee met de eerste editie van de Rainbow-HIT? Meld je dan snel aan. 

Meer weten over het kamp?

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Link naar een website over dit HIT onderdeel http://www.rainbowhit.nl

Neem voor vragen over de inschrijving contact op met de helpdesk.

Aanvullende info:

Nog ruim voldoende plaatsen beschikbaar. Er kunnen maximaal 30 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 19 april om 13:00 uur en duurt tot en met maandag 22 april 14:30 uur.

Let op! Doe de HIT inschrijving bij voorkeur op een laptop of desktop computer. De inschrijving kan op een tablet fout gaan!