Plaats: Zeeland | Datum: 20 april t/m 22 april | Leeftijd: 12 t/m 15 jaar | Groep: 1 - 3 pers. | Prijs: € 47

Zeeuwse Pio Power HIT [GAAT NIET DOOR]

Pionieren, Pionieren en uhm Pionieren

Zit er bij jou ZEKER geen steekje los en knoop jij graag de eindjes aan elkaar.. en staat het als een paal boven water dat jij met Pasen een spectaculaire uitdaging zoekt? 

Kom dan naar de Zeeuwse Pio Power HIT!

We gaan natuurlijk wel iets verder dan een tafel of een simpele driepoot.. bij ons ben je aan het juiste adres voor een flink pio-avontuur! Aan het einde van het weekend maken we ons eigen extreme parcours in de bossen! 

Dus heb jij altijd als eerste je sjorring af, en weet je al lang hoe je een tafel bouwt... kom dan voor een echte uitdaging naar Zeeland!

Meer weten over het kamp?

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Neem voor vragen over de inschrijving contact op met de helpdesk.

Aanvullende info:

Nog ruim voldoende plaatsen beschikbaar. Er mogen maximaal 10 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 20 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op zaterdag 20 april om 10:00 uur en duurt tot en met maandag 22 april 15:00 uur.

Let op! Doe de HIT inschrijving bij voorkeur op een laptop of desktop computer. De inschrijving kan op een tablet fout gaan!