Hoofdlocatie: De KnipeAlgemeen BannerHITBijIngang

De hoofdlocatie van HIT Heerenveen ligt in De Knipe, een buurdorp van Heerenveen, omringd door bossen, weiden en landgoederen. De algemene coördinatie van HIT Heerenveen wordt gedaan vanaf hier, en hier vindt op zaterdagochtend ook de centrale opening van HIT Heerenveen plaats. Alle HIT-onderdelen doen mee aan de centrale opening. Een deel van de onderdelen vertrekt daarna naar een andere locatie, en komt tijdens en na afloop van de HIT ook niet meer op de hoofdlocatie terug. Wil je weten waar en wanneer jouw HIT-onderdeel start en eindigt? Kijk in de deelnemersinformatie voor details over aankomst- en vertreklocaties. De deelnemersinformatie kun je enkele weken vóór de HIT downloaden vanaf deze HIT-website.  

Adres hoofdlocatie

De Barte
Ds. Veenweg 10
8456 HR  De Knipe

Met de auto

Neem op de A32 de afslag ''Heerenveen-Centrum''
Volg bij de stoplichten de borden richting De Knipe.
Blijf in het dorp de weg vervolgen totdat je bij de kamplocatie bent aangekomen (staat aangegeven met borden)

Let op: Bij de hoofdlocatie zijn maar weinig parkeerplaatsen. In de deelnemersinformatie vind je nadere aanwijzingen over waar je tijdens de opening je auto kunt stallen. 

Met het OV

Neem vanaf Trein/busstation Heerenveen de Arriva bus 20 en stap in De Knipe uit bij bushalte 't Slúske. Vanaf de bushalte is het nog een klein stukje lopen richting de kamplocatie.

Locatie op de kaart:

Afdrukken