De inschrijving voor de HIT is tijdelijk stop gezet door technische problemen met het inschrijfsysteem.
We verwachten komend weekend de HIT-inschrijving weer te kunnen openen. Houd hiervoor deze website en de sociale media de komende week goed in de gaten.

Screenshot app hit

Behalve als PDF is de HIT-courant ook te bekijken in de app van Scouting Nederland. Niet omdat het moet, maar omdat het kan! In de app vind je alle HIT-onderdelen terug, en met de zoekfunctie kun je zien welke HIT-onderdelen bij je passen. Ook zie je meteen in kleur (iPhone) of in tekst (Android) bij welke HIT-onderdelen er nog plek is, en of ze bijna vol zijn of niet.

Je kunt de HIT-courant als volgt vinden in de ScoutingApp:

1. Download de Scouting-app via de Google Play Store (Android) of de iTunes App-store (iPhone).
  2. Open de Scouting-app
  3. Klik op het huisje linksbovenin om het zoekscherm te openen
  4. Zoek naar "HIT"
  5. Selecteer "HIT Scouting Nederland" uit de zoekresultaten
  6. En hop.... daar is de HIT-courant, klaar om te openen en alle HIT-onderdelen te vinden!

Zorg wel dat je de laatste versie hebt gedownload, hierin is een aantal bugs aangepast.

Handig om te weten

december 2019: HIT-courant online
19 januari 2020: Opening inschrijving
29 februari 2020 Sluiting inschrijving