Heb jij ook zulke fantastische paasdagen gehad? Zo'n 2300 deelnemers en ruim 500 vrijwilligers hebben hun best gedaan er onvergetelijke paasdagen van te maken. Super dat jullie erbij waren!

Na de HIT worden de laatste puntjes op de i gezet. De groetjes-actie is afgerond, en de prijswinnaars hebben inmiddels allemaal bericht gehad. De nieuwsteams bij de verschillende HIT-plaatsen hebben hun kampkranten na de HIT online gezet. Verder is er naar alle deelnemers en medewerkers een enquete rondgestuurd, om te weten hoe jullie de HIT beleefd hebben. Heb je de HIT dit jaar moeten missen? Of kun je niet wachten tot je weer op HIT kunt? Niet getreurd, want in 2017 kun je opnieuw op HIT! Het Paasweekend valt dan van 14 t/m 17 april.

Groetjes uit...

Tijdens de HIT zijn er vanuit de verschillende HIT-plaatsen door de deelnemers groetjes gestuurd naar de C-teams. Iedereen de hartelijke groetjes terug! Bij elke HIT-plaats is inmiddels een winnende ansichtkaart uitgekozen. De winnaars hebben inmiddels allemaal bericht gehad. De ScoutShop stuurt de goodybag zo snel mogelijk naar jullie toe.

Napret met de kampkrant

Heb je zin in napret? De kampkranten van HIT Baarn, HIT Dwingeloo en HIT Harderwijk staan inmiddels online op deze website, en van HIT Mook staat het nieuws direct op de HIT-site. Dan kun je nog eens teruglezen wat er tijdens de HIT allemaal gebeurd is. Verder wordt er in de week na de HIT nog een enquete rondgestuurd naar alle deelnemers en medewerkers aan de HIT. Met jouw input proberen we om volgend jaar de HIT net zo leuk, of misschien nog wel beter te maken.

HIT-enquete

We zouden graag van jullie horen hoe jullie de HIT beleefd hebben. Daarom is er naar alle deelnemers en medewerkers een enquete verstuurd. Met alle antwoorden - die gedeeld zullen worden met de C-teams van de HIT-plaatsen - kunnen we ervoor zorgen dat de HIT van 2017 minstens zo goed wordt als die van 2016! Invullen kan nog tot 22 april.

TwHITter mee! #HIT2019

Handig om te weten

december 2018: HIT-courant online
27 januari 2019: Opening inschrijving