De inschrijving voor de HIT is tijdelijk stop gezet door technische problemen met het inschrijfsysteem.
We verwachten komend weekend de HIT-inschrijving weer te kunnen openen. Houd hiervoor deze website en de sociale media de komende week goed in de gaten.

De inschrijvingen voor de HIT zijn gesloten. Een recordaantal van meer dan 2300 deelnemers schreef zich in voor de meer dan 60 supergave HIT-onderdelen die er dit jaar te beleven zijn tijdens de HIT van 2016!

De komende week worden de laatste reserveringen van incomplete groepjes compleet gemaakt, en wordt er besloten of alle HIT-onderdelen dit jaar genoeg deelnemers hebben om door te gaan. Gaat jouw HIT om wat voor reden dan ook niet door, dan krijg je hier komende week vanzelf bericht over.

Handig om te weten

december 2019: HIT-courant online
19 januari 2020: Opening inschrijving
29 februari 2020 Sluiting inschrijving