Fotograaf kleinerBen je 18 jaar of ouder en heb je zin om mee te helpen bij de HIT? Of je nu een kamp wilt leiden, het geld van een HIT-plaats wilt beheren of graag foto's maakt voor de dagelijkse kampkrant, bij de HIT is er voor enthousiaste vrijwilligers altijd wat te doen.

Vanaf september beginnen de verschillende HIT-onderdelen met hun voorbereidingen voor het nieuwe HIT-jaar. Heb je - in je eentje of met een vriendengroep - een goed idee voor het opzetten van een nieuw, origineel HIT-onderdeel, en wil je dat idee graag uitwerken voor de HIT van 2017? Neem dan contact op met de HIT-plaats van je keuze, of met het centrale HIT-team. Versterk je liever een bestaand HIT-team met jouw vaardigheden en interesses? Afhankelijk van wat jij leuk vindt en van wat een bestaand stafteam zoekt, kunnen we jullie bij elkaar brengen. Wil je weten waar er op dit moment behoefte aan is? Kijk in de lijst van vacatures op deze site, of in de vacaturebank van Scouting Nederland. Voor meer informatie kun je ook altijd vrijblijvend contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Handig om te weten

december 2020: HIT-courant online
januari 2021: Opening inschrijving
maart 2021 Sluiting inschrijving