Schuilt er een topkok in jou? Of misschien een vuurmeester, dokter of acteur? Of is jouw uithoudingsvermogen veel sterker dan je zelf denkt? Haal eruit wat erin zit, bij de HIT van 2017!

In het paasweekend (14-17 april 2017) staat je heel wat te wachten. Bij de meer dan 60 verschillende hikes, interessekampen en trappersexpedities krijg je alle kansen om nieuwe dingen te proberen, om de uitdaging aan te gaan met jezelf en met anderen, en om een weekend lang plezier te beleven. Je zult je voor een aantal nieuwe, verrassende activiteiten kunnen inschrijven. Maar je kunt je ook opnieuw inschrijven voor een groot deel van de HIT-onderdelen van vorig jaar. Welke dat allemaal zijn? Nog even geduld! Op 15 december verschijnt de HIT-courant, waarin je alle onderdelen van dit seizoen terugvindt. Voor het maken van je keuze krijg je iets langer de tijd dan vorig seizoen: het inschrijven voor de HIT kan vanaf maandag 16 januari 2017. Wil je eruit halen wat erin zit? Dan zien we je met Pasen!

TwHITter mee! #HIT2019

Handig om te weten

december 2018: HIT-courant online
27 januari 2019: Opening inschrijving