Kasa XL

Ruim 2400 deelnemers schreven zich dit jaar in voor de HIT. Een goede reden om onze deelnemers en medewerkers een klein beetje te verwennen. De ScoutShop heeft daarom vanaf vandaag een exclusieve Kasa XL met HIT-logo in de aanbieding! Ook zullen we deze HIT een aantal deelnemers en medewerkers in het zonnetje zetten met een Warme Douche. En wist je dat je op een deel van de HIT-terreinen ook ná de HIT kunt komen kamperen?

Kasa XL-mok met HIT-logo

Jouw HIT-uitrusting is niet compleet zonder een handige grote drinkmok. Bij de ScoutShop vind je dit jaar een exclusieve knalgele Wildo Kasa XL-mok met HIT-logo. De mok is los te koop voor € 7,50. Exclusief voor HIT-deelnemers en -medewerkers is hij gratis bij bestellingen vanaf € 25,-*.

Gebruik bij het bestellen de actiecode HIT2017. De speciale HIT-uitvoering van de Kasa XL is zowel online als in winkels verkrijgbaar.

*Uitgezonderd zijn alle officiële scouting-artikelen zoals de ScoutFit (blouses, truien, enz.), al het scoutingdrukwerk (boeken, installatieplaten, enz.) en alle officiële scoutinginsignes en badges. Meer info: http://www.ScoutShop.nl

Wie gun jij een Warme Douche?

Er is altijd wel iemand die je iets extra’s gunt, omdat je hem of haar dankbaar bent, of voor wie je bewondering hebt. Je teamgenoot misschien, die zonder te klagen 20 kilometer op blaren heeft gelopen. Of dat staflid dat jouw telefoon voor je uit de hudo heeft gevist. Deze Pasen kun je jouw waardering laten zien, met een Warme Douche! Hoe die Warme Douche uitgereikt wordt, en hoe je een deelnemer of een staflid voor een Warme Douche kunt voordragen, is per HIT-plaats verschillend. Kijk in het deelnemersboekje van jouw HIT-onderdeel voor meer informatie.

Kamperen op een Labelterrein

Wil je na de HIT gauw nog eens kamperen? De centrale HIT-locaties van Baarn, Dwingeloo en Mook bevinden zich op een Labelterrein. De labelterreinen zijn de officiële kampeerterreinen van Scouting Nederland. In totaal kun je er in heel Nederland 25 vinden. Deze terreinen worden door Scouts beheerd en liggen op de mooiste plekjes in Nederland. Kamperen op een Scouting Labelterrein behoort tot de voordelen van het lidmaatschap van Scouting Nederland. Niet alleen voor groepskampen, maar ook als rondreizende backpacker kun je er terecht. In rustige perioden van het jaar zijn op een aantal terreinen ook Scoutingfamilies welkom, en als lid van Scouting betaal je minder voor een overnachting.

Meer info: http://labelterreinen.scouting.nl of https://www.facebook.com/labelterreinen/

TwHITter mee! #HIT2017

Handig om te weten

15 december 2017: HIT-courant online