De inschrijving voor de HIT is tijdelijk stop gezet door technische problemen met het inschrijfsysteem.
We verwachten komend weekend de HIT-inschrijving weer te kunnen openen. Houd hiervoor deze website en de sociale media de komende week goed in de gaten.

Haal jij dit jaar ook alles eruit wat er in zit? De deelnemersinformatie van alle HIT-onderdelen van 2017 staat inmiddels online.

In dit pdf-document vind je onder meer een routebeschrijving, paklijst, begin- en eindpunt en verzameltijdstip. Lees alle informatie goed door, zodat je weet wat je kunt verwachten. Het pdf-document is te openen met het gratis programma Acrobat Reader (http://get.adobe.com/nl/reader/). Heb je daarna nog steeds vragen, neem dan contact op met de organisatie van jouw HIT-onderdeel. In de deelnemersinformatie kun je vinden hoe je deze kunt bereiken.

Handig om te weten

december 2019: HIT-courant online
19 januari 2020: Opening inschrijving
29 februari 2020 Sluiting inschrijving