En? Heb jij er uitgehaald wat erin zit?

Met 2400 scouts was en een druk weekend op de 6 HIT-plaatsen in Nederland. We horen en hebben gezien dat er weer volop genoten is bij alle HIT-activiteiten!

Napret met de kampkrant

Heb je zin in napret? De kampkranten van HIT Baarn, HIT Dwingeloo en HIT Harderwijk staan inmiddels online op deze website, en van HIT Mook staat het nieuws direct op de HIT-site. Dan kun je nog eens teruglezen wat er tijdens de HIT allemaal gebeurd is.

HIT-enquete

We zouden graag van jullie horen hoe jullie de HIT beleefd hebben. Daarom is er naar alle deelnemers en medewerkers een enquete verstuurd. Met alle antwoorden - die gedeeld zullen worden met de C-teams van de HIT-plaatsen - kunnen we ervoor zorgen dat de HIT van 2018 minstens zo goed wordt als die van 2017! Invullen kan nog tot 19 mei.

Handig om te weten

december 2020: HIT-courant online
januari 2021: Opening inschrijving
maart 2021 Sluiting inschrijving