De inschrijving voor de HIT 2018 iets later van start gegaan. Maar je kunt nu eindelijk inschrijven.
We zien dat het erg druk was op Scouts Online en het systeem daardoor vertraagd was. Dat vinden we erg vervelend en zijn al in overleg hoe we dit kunnen verbeteren in de komende jaren. Inmiddels zijn er op de eerste dag toch al bijna 1400 inschrijvingen binnen gekomen en zijn er nu al 1600 scouts ingeschreven voor de HIT!
 
Hoe kan ik betalen?
Als er iets mis gaat met iDEAL dan ben je wel ingeschreven. Het systeem stuurt dan een betalingsmail met een iDEAL link om de HIT te kunnen betalen. We zien dat deze mail niet altijd verstuurd word. We sturen iedereen die nog niet betaald daarom regelmatig een herinnering met een nieuwe iDEAL link. Wel betalen natuurlijk :-) Er zijn genoeg gegadigden voor jouw HIT-Ticket.
 
Toestemming voor het maken en gebruik van foto- en/of videomateriaal.
Voor toestemming voor het maken en gebruik van foto- en/of videomateriaal en publicatie hiervan op de media van Scouting Nederland / HIT zijn we wettelijk verplicht je de mogelijkheid te geven om daar geen toestemming voor te geven. Dit was de afgelopen dagen niet goed in het formulier aan te passen. We hebben nu de optie "Nee" toegevoegd dat desgewenst nu in het formulier is aan te passen: Je kunt dit zien door in te loggen op Scouts Online (sol.scouting.nl). Nadat je hebt ingelogd, kun je aan de linkerkant van je scherm het "Mijn Scouting Menu" vinden. Klik in dit menu op ‘Mijn Inschrijvingen'. Hier is jouw inschrijving te vinden. In het tabblad "Inschrijfformulier" kun je de inschrijving van de HIT terug vinden. Wil je het formulier aanpassen dan klik je onderaan het formulier op "Inschrijving aanpassen", wijzig je de gegevens en sla je het formulier weer op.

Volg ons op Facebook

Handig om te weten

 

december 2020: HIT-courant online
januari 2021: Opening inschrijving
maart 2021 Sluiting inschrijving
maart 2021: Deelnemersinfo online
2 - 5 april 2021: HIT 2021

Wie, wat, waar?

Voor wie: Scouts van 5 tot 88 jaar
Wat: Keus uit ruim negentig! verschillende kampen
Waar: Negen locaties in Nederland
Wanneer: 2 - 5 april 2021

kaarthitplaatsen

Wie is online

We hebben 197 gasten en geen leden online