De vrije inschrijving is weer geopend.
De voorinschrijver konden tot en met vrijdag 14 februari inschrijven. Op zaterdag namen we even de tijd om het systeem weer klaar te maken voor de vrije inschrijving die op zondag 16 februari gestart is. We hebben gekeken welke deelnemers geen gebruik hebben gemaakt van hun geselecteerde plaatsje en kijken of we daar deelnemers die op de wachtlijst stonden blij mee kunnen maken. Er zijn inmiddels meer dan 2700 scouts ingeschreven en er zijn nog verschillende groepjes die nog niet kompleet zijn, die geven we nog een paar dagen de tijd om hun groepje compleeet te maken. Ruim 150 deelnemers hebben we helaas teleur moeten stellen. Maar vanaf nu kunnen ze weer kijken of er nog een plaatsje vrij is bij een andere HIT en er is nog keus genoeg! Kijk op deze pagina waar er nog plaats is.

Zondag 16 februari start de vrije inschrijving tot en met 7 maart
Op zondag 16 februari zetten we de inschrijving weer voor iedereen open. Ook krijgen de groepjes die de afgelopen week zijn gereserveerd nog een paar dagen extra de tijd om hun groepje compleet te maken. En we hebben goed nieuws. De inschrijving is verlengd tot en met zaterdag 7 maart zodat iedereen ruim de tijd krijgt om nog voor een plekje in te schrijven.

Via de HIT-kiezer op de HIT-website zie je precies om welke HIT’s dat gaat. De vrije inschrijving is geopend tot en met 7 maart 2020. De deelnemers die op 19 januari een subgroepje hebben kunnen aanmaken kunnen na de  voorinschrijving ook hun subgroepje verder inschrijven.

Vragen?
Heb je vragen over de inschrijving? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Volg ons op Facebook

Handig om te weten

 

december 2021: HIT-courant online
januari 2022: Opening inschrijving
15 - 18 april 2022: HIT 2022!

Wie, wat, waar?

Voor wie: Scouts van 5 tot 88 jaar
Wat: Keus uit ruim negentig! verschillende kampen
Waar: Negen locaties in Nederland
Wanneer: 15 - 18 april 2022

kaarthitplaatsen

Wie is online

We hebben 74 gasten en geen leden online