hit2020updateDe HIT-organisatie en het landelijk bestuur van Scouting Nederland hebben helaas het besluit genomen om HIT 2020 niet door te laten gaan.

Gezien de ontwikkelingen rond het coronavirus (Covid-19) en de verspreiding van het virus hebben we de keuze gemaakt de gezondheid van alle deelnemers en vrijwilligers op de eerste plaats te zetten. Ook voor de periode na 6 april ziet de situatie er onzeker uit. Duidelijkheid, zekerheid en veiligheid gaan voorop en daarom gelasten we de HIT 2020 af. Dit is een ontzettend moeilijk besluit, voor zowel deelnemers als vrijwilligers op alle negen HIT-locaties.

In de komende weken wordt je inschrijving automatisch geannuleerd. Het betaalde deelnemersgeld krijg je 100% terug. Uiterlijk 1 mei staat dit op de rekening waarmee je je HIT-inschrijving hebt betaald.

Natuurlijk hebben we bekeken of het mogelijk is de HIT op een ander moment in 2020 te organiseren. Dat is niet mogelijk gebleken door vakantiespreiding en andere Scoutingactiviteiten. Daarom vindt de volgende HIT in 2021 plaats en vieren we dan 65 jaar HIT!

We hopen dat je 65 jaar HIT volgend jaar opnieuw met ons mee viert! Daarom gaan we ervoor zorgen dat je volgend jaar opnieuw kunt inschrijven op de HIT die je dit jaar had gekozen. Ook de leeftijdsgrenzen passen we daar, indien nodig, op aan. Hoe dat precies in z’n werk gaat, hoor je begin 2021.

Heb je vragen? Dan kun je die altijd stellen aan de helpdesk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tot in 2021!

Met vriendelijke groet,

Alex en Marcel
Namens het landelijke HIT coördinatieteam
Scouting Nederland

Dit bericht is op 16-03-2020 gemaild naar alle deelnemers van de HIT.

Handig om te weten

december 2021: HIT-courant online
januari 2022: Opening inschrijving
15 - 18 april 2022: HIT 2022!

Wie, wat, waar?

Voor wie: Scouts van 5 tot 88 jaar
Wat: Keus uit ruim negentig! verschillende kampen
Waar: Negen locaties in Nederland