De HIT-organisatie en het landelijk bestuur van Scouting Nederland hebben helaas het besluit genomen om ook HIT 2021 niet door te laten gaan.

De huidige maatregelen en de vooruitzichten geven ons niet de ruimte om in april een HIT te organiseren met een HIT-waardig karakter. Het voorbereiden van het programma wordt bemoeilijkt, en het ziet er niet naar uit dat we tijdens Pasen met deelnemers en medewerkers uit het hele land activiteiten kunnen ondernemen en overnachten. Hoe 2021 verder gaat verlopen is slecht te voorspellen, daarom zal de HIT niet op een later moment in 2021 worden ingehaald.

Dit is wederom een ontzettend moeilijk besluit, voor zowel deelnemers als vrijwilligers op alle negen HIT-locaties.

Vorig jaar gaven we aan dat je je in 2021 opnieuw kon inschrijven voor de HIT waar je in 2020 naartoe zou gaan, en daarmee voorrang kreeg in het inschrijvingsproces. Na veel overleg hebben we moeten besluiten dat dat in 2022 niet mogelijk is. De minimale en maximale leeftijd van deelnemers gaat dan te ver uit elkaar liggen. De inschrijving in 2022 verloopt daarom voor alle leden van Scouting Nederland weer gelijk.

Tot in 2022! Heb je vragen? Dan kun je die altijd stellen aan de helpdesk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Volg ons op Facebook

Handig om te weten

 
December 2022: HIT Courant online
Januari 2023: Inschrijving HIT 2023
7 - 10 april 2023: HIT 2023!

Tot volgend jaar! 

Wie, wat, waar?

Voor wie: Scouts van 5 tot 88 jaar
Wat: Keus uit ruim negentig! verschillende kampen
Waar: Acht locaties in Nederland
Wanneer: 7 - 10 april 2023

kaarthitplaatsen

Wie is online

We hebben 35 gasten en geen leden online