Inschrijving geopend

Na een heel haperende start is de inschrijving voor HIT 2019 geopend. Helaas kende de start van de inschrijving problemen en dat heeft -ongetwijfeld- tot de nodige frustaties geleid. Onze excuses daarvoor. Scouting Nederland geeft op de website een verklaring voor deze technische problemen. Inmiddels hebben zich voor de activiteiten in Baarn al 186 deelnemers ingeschreven. Maar er irs ruimte voor meer deelnemers! Het Welp Ouder Avonturen Kamp en de Ouder-Kind-Hike Baarn zijn reeds 100% vol geboekt. Bij de andere HIT-onderdelen in Baarn is nog ruimte, maar wacht niet te lang met inschrijven... Het gaat hard!

Nog even geduld...

De servers staan op te warmen, wij zitten er klaar om jullie inschrijvingen te verwerken, de helpdesk (in te zetten als het onverhoopt tòch niet lukt met inschrijven) staat klaar in de startblokken. Maar jullie, jullie moeten nog heel even geduld hebben. Morgen, 27 januari vanaf 10:00 uur, start de inschrijving voor de HIT via http://hit.scouting.nl. Zien we je dit jaar in Baarn? Want HIT Baarn, dat moet je gewoon #DOEN!

Even geduld nog...

De HIT activiteiten voor 2019 staan nu online!

Je kunt op deze website nu al de activiteiten voor HIT Baarn 2019 bekijken zodat je met jouw scoutingvrienden al vast een leuke HIT kunt uitzoeken. De inschrijving gaat pas op zondag 27 januari 10:00 uur open! Je kunt nu dus nog niet inschrijven.

Hoe kun je je al vast voorbereiden op de inschrijving?

  • Zoek alvast een leuke HIT uit waar je met je vrienden naar toe wilt.
  • Vraag wie er met je mee wil en bedenk vast een leuke groepsnaam.
  • Controleer of jouw Scouts Online inlog (nog) werkt of maak alvast een account aan.
  • Kom op 27 januari terug naar deze website. Vanaf 10:00 uur kun je je gaan inschrijven.