De inschrijving voor de HIT is tijdelijk stop gezet door technische problemen met het inschrijfsysteem.
We verwachten komend weekend de HIT-inschrijving weer te kunnen openen. Houd hiervoor deze website en de sociale media de komende week goed in de gaten.

Deelnemersinformatie te downloaden!

Als deelnemer van één van de toffe activiteiten bij HIT Baarn ben je natuurlijk benieuwd naar alle belangrijke informatie voor jouw deelname aan de HIT. Alle stafteams hebben alle belangrijke informatie voor je verzameld in een handig informatieboekje. Je kunt nu hier de deelnemerinformatie van jouw HIT downloaden zodat je goed voorbereid bent voor de HIT.

Je kunt hier een pdf informatieboekje downloaden dat je kunt openen met het gratis programma Acrobat Reader (http://get.adobe.com/nl/reader/)

Inschrijving geopend

Na een heel haperende start is de inschrijving voor HIT 2019 geopend. Helaas kende de start van de inschrijving problemen en dat heeft -ongetwijfeld- tot de nodige frustaties geleid. Onze excuses daarvoor. Scouting Nederland geeft op de website een verklaring voor deze technische problemen. Inmiddels hebben zich voor de activiteiten in Baarn al 186 deelnemers ingeschreven. Maar er irs ruimte voor meer deelnemers! Het Welp Ouder Avonturen Kamp en de Ouder-Kind-Hike Baarn zijn reeds 100% vol geboekt. Bij de andere HIT-onderdelen in Baarn is nog ruimte, maar wacht niet te lang met inschrijven... Het gaat hard!

Nog even geduld...

De servers staan op te warmen, wij zitten er klaar om jullie inschrijvingen te verwerken, de helpdesk (in te zetten als het onverhoopt tòch niet lukt met inschrijven) staat klaar in de startblokken. Maar jullie, jullie moeten nog heel even geduld hebben. Morgen, 27 januari vanaf 10:00 uur, start de inschrijving voor de HIT via http://hit.scouting.nl. Zien we je dit jaar in Baarn? Want HIT Baarn, dat moet je gewoon #DOEN!

Even geduld nog...