Als de lopers van de Happy Hike zaterdagavond op het kampterrein aankomen, kijkt niet iedereen even happy. Ze zijn vandaag van Smilde, via Appelscha en Wateren, naar het kampeerterrein Van Loonbos gelopen. Een pittig tochtje, sommige deelnemers hebben zelfs blaren.

Happy Hike 2

In de avond komt daarom de EHBO-ploeg van Scouting Beilen langs. Zij doen regelmatig een rondje langs de subkampen om de arme voetjes van de hikers te verzorgen. De EHBO’ers hebben het erg druk dit weekend. De aanvankelijk goed gevulde EHBO-koffers zijn al bijna leeg.

Happy hike

De hikers van de Happy Hike kunnen nu even tot rust komen. Er wordt een lekkere maaltijd bereid, wat maakt dat de meesten al weer met een lach op het gezicht rondlopen. En de avond wordt alleen maar mooier! Er staat namelijk een optreden van kampvuurband Rubaend op het programma. De band heeft vanuit de camper, op weg naar de Happy Hike, alsvast de swingende medley ‘Lion in the morning sun’ opgenomen (zie https://www.facebook.com/Rubaend/videos/1312068135514183). Dat wordt gegarandeerd een feestje!

Rubaend

TwHITter mee! #HIT2018

Handig om te weten

december 2018: HIT-courant online