De beginnende hikers hebben dit weekend met boer Boris een groot avontuur beleefd, zij zijn tijdens allerlei spellen en de hike op zoek geweest naar SWAG. Maar wat is nou eigenlijk ‘swag’? Wanneer weet je het als je ‘swag’ hebt? Het is een hip maar vaag woord, in feite betekent het: een stoere, relaxte en chille uitstraling. Ongetwijfeld hebben de beginnende hikers dit met boer Boris gevonden, maar boven alles hebben de hikers zelf ontzettende ‘swag’! Zo hebben ze namelijk tijdens dit kamp mooie vriendschappen opgebouwd. De hikers hebben het met elkaar zó naar hun zin gehad, dat ze samen een groeps-app gaan aanmaken om in contact te kunnen blijven na de HIT. En sterker nog, vanuit deze verse vriendschappen in zelfs een stelletje ontstaan! Dit had natuurlijk niet kunnen gebeuren als de hikers zelf geen stoere, relaxte en chille uitstraling hadden gehad.

blog de swag van de beginnende hikers

De maandag van de beginnende hikers startte met een potje ochtendgymnastiek. Hierdoor zaten de hikers de hele dag weer boordevol energie! Samen hebben ze heerlijke broodjes knakworst gebakken en lekker spelletjes gespeeld in het zonnetje. Allerlei ingrediënten voor een mooie laatste dag samen. Met alle nieuw aangeleerde hiketechnieken en alle verse vriendschappen en kampliefdes, zijn zij er klaar voor om volgend jaar met een superswaggy groep een nieuwe hike te trotseren!

TwHITter mee! #HIT2018

Handig om te weten

december 2018: HIT-courant online
26 januari 2019: Opening inschrijving