Gezien vanaf het dorp Dwingeloo ziet het bos er net zo uit als anders. Niemand vermoedt dat er ondertussen al heel wat gaande is. Maar niets is minder waar. De opbouw van de HIT Dwingeloo is al volop in gang!

Aanhangwagen met dixi's vliegen over de zandvlakte, het mini-trekkertje van de TOAM rijdt tuffend door de modderpoelen, vrachtwagens vol boodschappen hobbelen het kamp binnen. Tenten vliegen de lucht in, generators knorren uit vreugde dat de pret weer mag beginnen. De bloemetjes verschijnen op tafel en de leidingen voor ranja worden aangelegd.

Van alle voorbereidingen die op de vrijdag worden getroffen, is dit nog maar het topje van de ijsberg. Maar de echte "kersjes op de HIT-taart" zijn natuurlijk alle deelnemers die op zaterdag binnenstromen. Wij zijn er klaar voor, nu jullie nog!

Tot morgen!

H.I.T. Media groep

TwHITter mee! #HIT2018

Handig om te weten