De inschrijving voor de HIT 2018 iets later van start gegaan. Maar je kunt nu eindelijk inschrijven.
We zien dat het erg druk was op Scouts Online en het systeem daardoor vertraagd was. Dat vinden we erg vervelend en zijn al in overleg hoe we dit kunnen verbeteren in de komende jaren. Inmiddels zijn er op de eerste dag toch al bijna 1400 inschrijvingen binnen gekomen en zijn er nu al 1600 scouts ingeschreven voor de HIT!

Hoe kan ik betalen?
Als er iets mis gaat met iDEAL dan ben je wel ingeschreven. Het systeem stuurt dan een betalingsmail met een iDEAL link om de HIT te kunnen betalen. We zien dat deze mail niet altijd verstuurd word. We sturen iedereen die nog niet betaald daarom regelmatig een herinnering met een nieuwe iDEAL link. Wel betalen natuurlijk :-) Er zijn genoeg gegadigden voor jouw HIT-Ticket.

Toestemming voor het maken en gebruik van foto- en/of videomateriaal.
Voor toestemming voor het maken en gebruik van foto- en/of videomateriaal en publicatie hiervan op de media van Scouting Nederland / HIT zijn we wettelijk verplicht je de mogelijkheid te geven om daar geen toestemming voor te geven. Dit was de afgelopen dagen niet goed in het formulier aan te passen. We hebben nu de optie "Nee" toegevoegd dat desgewenst nu in het formulier is aan te passen: Je kunt dit zien door in te loggen op Scouts Online (sol.scouting.nl). Nadat je hebt ingelogd, kun je aan de linkerkant van je scherm het "Mijn Scouting Menu" vinden. Klik in dit menu op ‘Mijn Inschrijvingen'. Hier is jouw inschrijving te vinden. In het tabblad "Inschrijfformulier" kun je de inschrijving van de HIT terug vinden. Wil je het formulier aanpassen dan klik je onderaan het formulier op "Inschrijving aanpassen", wijzig je de gegevens en sla je het formulier weer op.

TwHITter mee! #HIT2019

Handig om te weten

december 2018: HIT-courant online
27 januari 2019: Opening inschrijving