Vanavond begon de ZeilHIT in Mook. De deelnemers werden op de parkeerplaats al opgewacht door Ivo Safari. Daar werden ze doorverwezen naar het gebouw waar de ZeilHIT deelnemers de komende dagen mogen slapen. Dit was ook de vertrek locatie van Cruiseschip HMS Mook. Bij aankomst moesten de deelnemers inchecken met de thuis al ontvangen paspoorten. Het uitzicht over de Mookerplas was fantastisch met de ondergaande zon.

Na het inchecken mochten de bedden worden neergelegd. Het was leuk om te zien dat het meteen gezellig is. De deelnemers mengen zich al snel en gaan bij de vletten kijken. Een aantal klimt in een boom en al vrij snel komt er een bankstel naar buiten waar een groep deelnemers gezellig op neer ploft. Een aantal ouders doet nog een fotoshoot met de kinderen. Best leuke plaatjes.

Als iedereen aanwezig is kan er worden gestart met het weekend. De deelnemers moeten de paspoorten mee naar binnen nemen en gaan dan aan de slag met kennismakingsspelletjes. Wie zijn lievelingskleur is blauw? Kunnen ze aan de hand van de beantwoorde vragen in het paspoort er achter komen van wie deze is? Vandaag is het nog even wennen maar we weten zeker dat morgen ochtend iedereen een leuke klik heeft.

TwHITter mee! #HIT2018

Handig om te weten

december 2018: HIT-courant online
26 januari 2019: Opening inschrijving