Het leven van een Adventure Ranger kan samengevat worden in één woord: Actie! Op de laatste dag van de HIT ontwaken ze vroeg en staan er direct al meerdere actieve spellen op de planning. En dan moeten ze tussendoor óók nog rekening houden met van die ‘moet-taken’, zoals afwassen en tenten opruimen. Hun harde werk wordt uiteindelijk wel beloond met een medailleceremonie om 15:00 uur, maar is het dan nog wel mogelijk om tussendoor wat rust te vinden? Je zou het niet zeggen, maar de Adventure Rangers vonden dit bij de galabaan op de Sahara.

blog yogamoves en galabanen 1

Even afwijken van de agenda is soms wel even fijn, en in het geval van de Adventure Rangers ook zeer verdiend. Zo namen zij even een kijkje bij de galabaan, die er toch ook wel erg groot en spannend uitzag! En wat is nou de perfecte manier om spanning los te laten en drukte in je hoofd te doen verdwijnen? Juist, yoga! Om lekker los en soepeltjes de galabaan over te kunnen, deden de Rangers wat yoga-oefeningen zoals bijvoorbeeld de zonnegroet. Deze serie van rustige, vloeiende bewegingen maakte ruimte voor wat ontspanning en meditatie en activeerde de energie die de Rangers op de laatste dag nog overhadden.

blog yogamoves en galabanen 2

Voor sommige Rangers was het trotseren van de galabaan nog wel erg moeilijk en eng, en hadden ze misschien wel eens wat hulp nodig. Maar als echte Adventure Rangers zijn ze de uitdaging aangegaan en hebben ze er met hun zonnegroet ook nog voor gezorgd dat we op de laatste middag van de HIT allemaal nog van de zon kunnen genieten!

Volg ons op Facebook

TwHITter mee! #HIT2019

Handig om te weten

 

december 2018: HIT-courant online
27 januari 2019: Opening inschrijving
9 maart 2019: Sluiting inschrijving
17 maart 2019: Deelnemersinfo online
19 - 22 april 2019: HIT 2019

Wie, wat, waar?

Voor wie: Scouts van 5 tot 88 jaar
Wat: Keus uit ruim zeventig verschillende kampen
Waar: Zeven locaties in Nederland
Wanneer: 19 - 22 april 2019

kaarthitplaatsen

Wie is online

We hebben 65 gasten en geen leden online