Zaterdagmiddag, alle deelnemers van de HIT Dwingeloo verzamelen zich rond de Woestijn van het Labelterrein. Alle hikes en kampen laten zich horen, de sfeer zit er goed in!

IMG 20170415 WA0011

Iedereen staat klaar voor de opening. En natuurlijk is er geen opening zonder het hijsen van de vlaggen. Het waait flink, de drie vlaggen wapperen in de wind. Direct daarna worden de Happyhikers uitgezwaaid. Zij vertrekken, bepakt en bezakt, voor een gezellig en primitief weekend. Maar ook op het kampterrein gaat het feest door. De Triathike bestaat namelijk 25-jaar en dat wordt gevierd met feesthoedjes en luid getoeter. Aan het einde wordt het Eeuwig Zuur geopend - een pot met augurken (niet te verwarren met het Eeuwig Vuur van het Noordelijk Pinksterkamp) - door een supersterke spierbundel. Onder luid gejuich eet hij de augurk op.
De HIT is begonnen. Het kan niet anders dan dat dit een geweldig weekend wordt! Veel plezier allemaal!

TwHITter mee! #HIT2019

Handig om te weten

december 2018: HIT-courant online
27 januari 2019: Opening inschrijving