InterHITy vertrok vandaag vanaf Mook, waar ze geslapen hadden voor de volgende etappe. Onderweg was er een post in de buurt van Well bij de Hamert. Door de werkstam was er een hindernisbaan opgebouwd in het bos. Met een bezemsteel tussen de benen moesten de deelnemers het parcours zo snel mogelijk afleggen. Eerst onder een groot zeil door waarna ze in een camouflage net terecht kwamen. Na het net was het slalommen om pionnen. De evenwichtsbalk, een bank tussen twee tafels was het volgende opstakel. Er werd gewaarschuwd om ver genoeg weg te springen in verband met de stok! Het rondje om de ton werd gevolgd door een spinnenweb, een maal daar door heen, mochten ze op volle snelheid terug naar het begin en ging de volgende van start. Er volgde straf tijd voor het bv niet slalommen om de pionnen. Of de bezemsteel  niet tussen de benen hebben. Nadat de deelnemers in en rond de auto's nog wat gepuzzeld hadden aan het vervolg traject, werd de weg vervolgd.

TwHITter mee! #HIT2018

Handig om te weten

december 2018: HIT-courant online
26 januari 2019: Opening inschrijving