HIT Dwingeloo is al jaren de grootste en meest populaire HIT-plaats van Nederland.
In 2017 zijn er 14 verschillende hikes en kampen om uit te kiezen. Hakken, hiken, kanoën, koken, (primitief) kamperen; alles kan op jouw niveau of om wat extra s bij te leren! Centrale plek is het Scouting Labelterrein iets ten zuiden van het dorp Dwingeloo. De omgeving van Dwingeloo is prachtig, waaronder het Nationaal Park Dwingelderveld.
Voor de leukst paasdagen ga je naar de HIT in Dwingeloo!
Schijf je snel in voor jouw favoriete HIT-kamp, want ze kunnen snel vol zitten!

Wij presenteren hierbij ook weer een nieuwe editie van de HIT-krant 2016!

HIT-krant - Tijdens en na de HIT kan je de HIT-krant downloaden.
Reporters hebben het hele paasweekend hard gewerkt om van elk onderdeel een verslag met foto in de krant te krijgen.

HIT-Media - Elk jaar zijn er de HIT Updates, videoreporters die verslag doen van zoveel mogelijk onderdelen, op het kampterrein, maar ook ver daar buiten. De nieuwste video's vindt je direct op: YouTube.com/HITdwingeloo.

Foto's - Foto's van afgelopen edities staan allemaal in ons foto album. Kijk hier voor de foto's. Misschien zie je nog een bekende... of jezelf!

Facebook - Like en volg ons op Facebook. Bekijk onze facebookpagina voor de laatste nieuwtjes en foto's en deel ze met je vrienden!

Twitter - Nieuwtjes en foto’s worden live verstuurd via ons twitter kanaal. Volg ons ook op twitter of stuur een tweet naar @HITDwingeloo

Kortom, kijk voor, tijdens en na de HIT op http://hit.scouting.nl/Dwingeloo!

Gevonden voorwerpen - Heb jij deze HIT iets gevonden dat niet van jou is, of ben jij iets kwijt geraakt? Laat het ons weten. Vertel het je kampleiding of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.