Plaats: Alphen | Datum: 30 maart t/m 2 april | Leeftijd: 13 t/m 17 jaar | Groep: 2 - 6 pers. | Prijs: € 46

Alphen Team X-perience

ATX Festival!

WELKOM FESTIVALGANGERS - In het Paasweekend van 2018 is er voor het eerst een megagaaf festival bij de HIT in Alphen. De leiding van de ATX heeft speciaal voor jullie een VIP arrangement geregeld. Jullie zien dit weekend de vetste dingen van verschillende festivals! Zo gaan we bijvoorbeeld van foodtruck festival, naar gamefestival en van filmfestival, naar carnaval festival. We hebben de beste plaatsen, leukste artiesten, gaafste stunts de meest luxe maaltijden van alle festivalgangers. Het wordt een festival om nooit meer te vergeten!

Vind jij het leuk om samen met vrienden nieuwe ervaringen op te doen? Ga je uitdagingen niet uit de weg en heb je zin in het leukste weekend van het jaar? Koop dan nu je VIP festivalticket voor het gaafste festival van 2018 en ga tot het uiterste!

Voor dit festival moet je tussen de 13 en 17 jaar oud zijn. Je schrijft je in met een groepje vrienden en vriendinnen van 3 t/m 6 personen. Ben je maar met tweeën? Geen probleem. Als tweetal kun je je ook inschrijven en wordt je gekoppeld aan één of twee andere tweetallen, zodat je samen een groepje wordt.

Tijdens het weekend loop je met tent en kampeeruitrusting op je rug van de ene festivalcamping naar de andere festivalcamping. De route die je loopt is al een echte uitdaging want je krijgt natuurlijk geen saaie routetechnieken! Je zult slim, energiek en een beetje gek moeten zijn om de route naar het festival te kunnen ontcijferen. Daar aangekomen kun je even rusten, socializen met andere groepjes en je voorbereiden op de activiteit die je gaat doen.

Besluit je mee te doen aan deze geweldige HIT, dan loop je per dag gemiddeld 10 kilometer door het grote festivalterrein. Onderweg verzamel je punten om de ATX trofee te winnen. Na twee of drie activiteiten, zal je aankomen op de festivalcamping en kunnen de tenten opgezet worden. Je kookt gezellig met je eigen groepje of met de mensen die je na een dag al hebt leren kennen.

Een leuk en maf leidingteam zorgt ervoor dat je dit weekend niet meer gaat vergeten. Het weekend staat in het teken van gezelligheid, spanning en veel humor. Kortom 1 groot feest!

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Marc Stienen: 06-11916808
Link naar een website over dit HIT onderdeel https://www.facebook.com/ATXScouting/

Nog voldoende plaatsen beschikbaar. Er mogen maximaal 6 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 63 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 30 maart om 19:00 uur en duurt tot en met maandag 2 april 15:00 uur.