Plaats: Alphen | Datum: 30 maart t/m 2 april | Leeftijd: 10 t/m 14 jaar | Groep: 2 - 6 pers. | Prijs: € 41

ATX Junior

Ga mee naar Las Vegas en strijd mee om de felbegeerde trofee!

Een uitdagend en NIEUW onderdeel binnen HIT Alphen! De uitdagende ATX heeft er een Junior versie bij! Er worden tochten met bijzondere en vernieuwende tochttechnieken gelopen, op een vast standplaats geslapen en gekookt, uitdagende spellen gespeeld en dat allemaal wordt in een mooi jasje gegoten. De eerste editie van de ATX Junior zal zich grotendeels afspelen binnen de flamboyante en extravagante sferen van Las Vegas. Ben je tussen de 10-14 jaar? Ben je met een groepje van 2-6 enthousiaste scouts? Schrijf je snel in en oefen alvast op je pokerface!

Tijdens het weekend staan we op het hoofdterrein van HIT Alphen. Hier beginnen we op vrijdagavond 30 maart en sluiten we gezamenlijk af met de andere HIT onderdelen op maandag 2 april.

De tussenliggende dagen worden dagtochten gelopen van de ene naar de andere te gekke post. Dit doe je niet met een standaard, saaie knopenroute of strippenkaart. Jullie worden via bijzondere opdrachten naar de volgende locatie geleid. De dagtochten worden afgewisseld met een groot spel gedurende de lunchbreak. Naast het actieve programma overdag is er voldoende tijd op het kamp om bij te komen en je voor te bereiden op het avondprogramma. De spellen spelen we natuurlijk niets voor niets; er moet namelijk geld verdiend worden! Wie heeft er aan het einde het meeste geld en gaat er met de trofee vandoor?

Kies je voor dit fantastisch en nieuw onderdeel van HIT Alphen, bereid je dan voor op dagtochten zonder bepakking van ongeveer 10 kilometer, opgesplitst in routes van 5 kilometer. Hiervan zal je de eerste helft ’s ochtends lopen. Hierna spelen we een spel en volgt in de middag de andere 5 kilometer.

Ondanks dat het de eerste keer is, kan je toch alvast een kijkje nemen op de facebook van de oudere ATX: https://www.facebook.com/atx.alphen

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Anouk Horn: 06-23068643

Vol: alleen nog inschrijven op 1 gereserveerde plaats. Er mogen maximaal 6 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 29 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 30 maart om 19:00 uur en duurt tot en met maandag 2 april 15:00 uur.