Plaats: Alphen | Datum: 30 maart t/m 2 april | Leeftijd: 13 t/m 16 jaar | Groep: 1 - 4 pers. | Prijs: € 41

Bear Gryllz HIT

Durf jij het aan?!

Wie kent hem niet? Bear Gryllz, de broer van die survivalaar van tv. Hij houdt erg van dingen grillen boven een kampvuurtje en van zwerven door de bossen met vrienden. Durf jij het aan om met Bear Gryllz een weekendje te grillen, bakken, koken, hiken, zwerven en woeste watervallen te bedwingen? Ga dan met ons mee op kamp!

Wat is het voor HIT?

De Bear Gryllz HIT is een supergezellig kamp voor scouts die van een uitdaging houden. Met je groepje loop je van post naar post en slaap je elke dag op een andere plek. Meestal loop je met rugzak, waarin je eigen kampeerspullen zitten. Je loopt 6 tot 12 kilometer per dag en krijgt van ons een route, of bepaalt die zelf! Op de posten laat je je survivalskills zien op een trappersbaan of verorber je een super de luxe paasontbijtje. Wel zelf je eieren bakken... met of zonder pan.

Je slaapt in een primitief tentje, dat de staf voor je regelt en dat je samen opzet. Elke avond is er kampvuur, dus je gaat met warme voetjes je bed in.

Level up! Van cup-a-soup naar kippensoep

Bear Gryllz is iets minder een 'die hard' dan zijn broer. Daarom kun je op dit kamp steeds zelf bepalen in welk level je zit. Aan het begin van het kamp geef je aan hoe goed je bijvoorbeeld kunt koken, of hiken en dan maak je in level 1 Cup-a-Soup of in level 4 kippensoep. Je start met een kruispuntenroute en kunt uiteindelijk navigeren zonder kompas. Dus: level up!

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Janneke van Hardeveld: 06-17222465
Link naar een website over dit HIT onderdeel https://www.facebook.com/BearGryllzHIT

Nog voldoende plaatsen beschikbaar. Er mogen maximaal 8 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 30 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 30 maart om 19:00 uur en duurt tot en met maandag 2 april 15:00 uur.