Plaats: Alphen | Datum: 30 maart t/m 31 maart | Leeftijd: 5 t/m 7 jaar | Groep: 1 pers. | Prijs: € 30

Bever-HIT 1 (vr-za)

De Bevers komen naar Alphen dit jaar!

Hebben jullie er al zin in?

De allereerste Bever-HIT gaat dit jaar van start in Alphen! Daar wil je toch bij zijn? Wij hebben er super veel zin in, jullie ook? Wij draaien twee HIT's in één. De eerst van vrijdag 30 maart tot zaterdag 31 maart en de tweede van zondag 1 april (dit is geen grap!) tot maandag 2 april. 1 dagje HIT is natuurlijk lang genoeg voor Bevers. Dus als ouder kunt u kiezen welk deel van het Paasweekend u het beste uit komt.

Wat gaan we doen!

Als je aan een Bever-HIT denkt, waar denk je dan precies aan? Zou het kunnen zijn dat we hele leuke spelletjes gaan doen? Of dat we een heel leuk, klein tochtje door een sprookjesachtig bos gaan lopen? Of dat we een kampvuur gaan maken met marshmallows en leuke liedjes gaan zingen? We gaan natuurlijk niet teveel verklappen, maar we kunnen je beloven dat dit een kamp wordt om nooit te vergeten!

Thema en foto’s

We hebben een heel leuk 'niet-scouting' thema gekozen (wat we natuurlijk ook nog niet gaan verklappen), maar als je onze Facebook pagina in de gaten houdt, kom je er wel achter! Hierop zullen we tijdens de HIT ook wat foto's plaatsen. Als u liever heeft dat uw kind niet op de foto komt, kunt u dit uiteraard doorgeven bij de leiding!

Blokhut

En natuurlijk slapen wij in een sprookjesachtig hotel, oftewel lekker warm bij de kachel in een heuse blokhut! Het is de blokhut van Scouting Alphen, vlakbij het algemene HIT terrein. Wij hopen jullie allemaal te zien in Alphen op de allereerste Bever-HIT!

Groetjes, de Bever-HIT organisatie

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Danny Grosveld: 06-47691807
Link naar een website over dit HIT onderdeel https://www.facebook.com/beverhitalphen/

Nog voldoende plaatsen beschikbaar. Er mogen maximaal 6 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 20 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 30 maart om 19:00 uur en duurt tot en met zaterdag 31 maart 20:00 uur. Dit kamp start niet op de hoofdlocatie. Dit kamp vindt niet plaats op de hoofdlocatie, maar scoutinggebouw in Alphen.