Plaats: Alphen | Datum: 30 maart t/m 2 april | Leeftijd: 11 t/m 15 jaar | Groep: 2 - 4 pers. | Prijs: € 41

Mega Geocache HIT

Schatzoeken voor gevorderen!

Wil je meer van buiten zien dan alleen je achtertuin? Wil je nieuwe plekken ontdekken, maar je weet niet waar je moet beginnen? Meld je dan aan voor de Mega Geocache HIT!

Met de Mega Geocache HIT ben je de hele dag buiten actief bezig. Met behulp van de gps ga je van plek naar plek terwijl je onderweg nog allemaal dingen ontdekt en puzzels oplost. Waar we uitkomen om te overnachten is een raadsel, maar je loopt er heen op eigen kracht.

Maar wat is geocaching eigenlijk? Geocaching is een schatzoekspel in de echte wereld, gebruik makend van gps-ontvangers. Deelnemers navigeren naar een specifieke set van gps-coördinaten en doen dan een poging de geocache (container) te vinden die op die locatie is verstopt. Tijdens het geocachen maak je vaak gebruik van een gps, maar er zijn ook geocaches waarbij je verschillende puzzels moet oplossen, of waar je een bepaalde route moet volgen of een routetechniek moet gebruiken. Je loopt dit weekend rond de 25 km, maar dit kan wat meer of minder zijn, afhankelijk hoe goed jullie de geocaches vinden!

Vind jij het leuk om bezig te zijn met routetechnieken? Ben je al bekend met geocaching of lijkt het je interessant om er mee in aanraking te komen? Ben je tussen de 11 en 15 jaar? Meld je dan aan voor de Mega Geocache Hit!

Voor deze HIT hoef je geen officieel geocache-account te hebben, maar als je deze hebt is dit geen probleem! Het loggen van de geocaches op de HIT is dan een bonus! Voor meer informatie over een account, kijk op www.geocaching.com

Meer weten over het kamp?

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Link naar een website over dit HIT onderdeel https://www.facebook.com/megageocachehit/

Neem voor vragen over de inschrijving contact op met de helpdesk.

Aanvullende info:

Vol: Maximum aantal groepjes is bereikt. Inschrijven is niet meer mogelijk Er mogen maximaal 8 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 20 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 30 maart om 19:00 uur en duurt tot en met maandag 2 april 15:00 uur.

Let op! Doe de HIT inschrijving bij voorkeur op een laptop of desktop computer. De inschrijving kan op een tablet fout gaan!