Plaats: Alphen | Datum: 30 maart t/m 2 april | Leeftijd: 13 t/m 16 jaar | Groep: 1 - 3 pers. | Prijs: € 46

Scouts guide to an Apocalypse

Wat moet je doen als er geen beschaving meer is?

Wat doe je als alle luxe weg is en je alleen nog maar je scouting kennis en technieken hebt? Dat gaan wij je vertellen tijdens deze HIT! We hebben geen elektriciteit, benzine is moeilijk te krijgen, voor het eten ga je op expeditie en koken doe je in een eigen gepionierde keuken boven een houtvuur. Wij zijn je gids in het uitbreiden van de scoutingtechnieken die je al kent, zodat je deze kan toepassen in situaties wanneer we alle luxe kwijt zijn……

Wat is het voor HIT?

De Scouts Guide To An Apocalypse (SGTAA HIT) is een gezellig kamp waarbij je voornamelijk op een vaste locatie aan de gang gaat met het opnieuw opbouwen van de beschaving, maar dan op een scouting wijze. Maar pas wel op! Want als er geen beschaving meer is, weet je nooit wat je tegen kunt komen... Je slaapt in je eigen tent. Vlakke ondergrond hebben we niet, dus die moet je zelf maken. Je zult dus ook moeten zorgen dat wilde dieren niet bij je eten kunnen komen...

Durf jij met ons deze post-apocalyptische ervaring aan te gaan? Schrijf je dan nu snel in!

Meer weten over het kamp?

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Elmer Mik: 06-20102352 (bereikbaar tussen 17 en 20 uur)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Link naar een website over dit HIT onderdeel https://www.facebook.com/SGTAA/

Neem voor vragen over de inschrijving contact op met de helpdesk.

Aanvullende info:

Vol: inschrijven is niet meer mogelijk. Er mogen maximaal 10 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 60 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 30 maart om 19:00 uur en duurt tot en met maandag 2 april 15:00 uur.

Let op! Doe de HIT inschrijving bij voorkeur op een laptop of desktop computer. De inschrijving kan op een tablet fout gaan!