Plaats: Alphen | Datum: 30 maart t/m 2 april | Leeftijd: 11 t/m 14 jaar | Groep: 1 - 3 pers. | Prijs: € 41

The Junior Challenge

Ga jij de uitdaging aan?

Doe mee aan deze HIT speciaal voor scouts van 11 t/m 14 jaar en ontdek of jij de gouden Junior Challenge trofee kunt winnen! Onze HIT zit vol challenges die je met je subgroepje aangaat. Zo kun je hele bijzondere punten scoren en misschien wordt jij de volgende winnaar van The Junior Challenge!

Denk jij bij een challenge (=uitdaging) aan een eigen onderkomen bouwen voor de nacht of een tocht afleggen met een bijzonder vervoersmiddel? Of 's avonds een leuk kampvuurprogramma doen? Of samen met andere scouts een spel spelen in onze loungetent op het HIT-terrein? Lijkt het je tof om één nachtje buiten het hoofdterrein te overnachten, in je zelfgebouwde onderkomen? Hou jij van spellen en van lopen? Dan ben je bij The Junior Challenge op de goede plek!

The Junior Challenge bestaat uit een aantal gave spellen én een tocht met een overnachting buiten het HIT terrein. Je tas nemen wij voor je mee, je loopt dus met alleen een dagrugzak. Natuurlijk kom je onderweg ook een aantal posten tegen waar je een challenge kunt doen!

Inschrijven voor deze HIT doe je in een groepje van maximaal 3. Tijdens de HIT werk je samen met andere groepjes om de challenges te volbrengen.

Link naar een website over dit HIT onderdeel http://junior.challengehit.nl/

Vol: inschrijven is niet meer mogelijk. Er mogen maximaal 4 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 30 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 30 maart om 19:00 uur en duurt tot en met maandag 2 april 15:00 uur.