Plaats: Alphen | Datum: 10 april t/m 13 april | Leeftijd: 13 t/m 18 jaar | Groep: 2 - 6 pers. | Prijs: € 50

Alphen Team X-perience

Ook dit jaar weer een ATX van wereldformaat!

ATX: American Tour Experience

Ook dit jaar weer een grootse ATX! 4 dagen lang alleen maar plezier, gezelligheid en uitdaging, daar staat de ATX garant voor! Bij de ATX dagen we je uit met creatieve routetechnieken en grootse postenspellen. De winnaar van het weekend gaat naar huis met de gouden trofee, dit is een hit die jij absoluut niet wilt missen!

Samen met je vrienden nieuwe ervaringen opdoen en vrienden voor het leven maken, dat is iets wat jou op het lijf geschreven staat. Geen uitdaging gaan jullie uit de weg en jullie zijn klaar voor het leukste weekend van het jaar. Het thema voor het weekend is Amerikaans het beloofd groots te worden, een weekend waar je het jaren later nog over hebt!

Voor dit gezellig en uitdagende weekend moet je tussen de 13 en 17 jaar oud zijn. Samen met een groepje van 3 t/m 6 personen schrijf je je in. Ben je maar met z’n tweeën? Geen probleem! Als tweetal kun je ook zeker mee en wordt je gekoppeld aan een ander tweetal en vorm je daarmee een groepje voor het weekend.

Tijdens het weekend loop je met je tent, kampeeruitrusting en je persoonlijk spullen op je rug, van subkamp naar subkamp. De route naar je nieuwe slaapplek is een echte uitdaging. Geheel in thema wordt je door de bossen van Alphen geleid. Om het juiste pad in het bos te vinden zul je slim, energiek en behendig moeten zijn, het helpt ook zeker als kunt omdenken. Als je het juiste pad hebt gevonden kom je aan op het subkamp waar je heerlijk kunt relaxen en socializen, nadat je natuurlijk je tent hebt opgezet.

Voor het eten gebruik jij je eigen kooktalent voor een heerlijke avondmaaltijd. De ingrediënten krijg je van de staf, het eindresultaat heb je zelf in de hand. Na het eten heeft de staf nog een gave avondactiviteit voor je voorbereid.

Besluit je mee te gaan met deze HIT, dan loop je ongeveer 10 kilometer per dag. Onderweg verzamel je punten waarmee jij de ATX trofee mee naar huis kunt nemen. De staf zorgt er voor dat je dit weekend niet meer zult vergeten. Het beloofd een groots weekend te worden, vol met gezelligheid, uitdagingen, plezier en vriendschappen voor het leven.

Alvast in de stemming komen? Volg ons op Twitter (@ATXscouting), Instagram (hitatx) of op Facebook (ATX) en kom alles te weten over de ATX.

Durf jij samen met je vrienden de uitdaging aan? Geef je dan snel op

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Marc Stienen: 06-11916808
Link naar een website over dit HIT onderdeel https://www.facebook.com/ATXScouting/

Nog ruim voldoende plaatsen beschikbaar. Er mogen maximaal 6 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 61 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 10 april om 19:00 uur en duurt tot en met maandag 13 april 15:00 uur.