Plaats: Alphen | Datum: 10 april t/m 13 april | Leeftijd: 13 t/m 16 jaar | Groep: 2 - 4 pers. | Prijs: € 50

Bear Gryllz HIT

Durf jij het aan?!

Wie kent hem niet? Bear Gryllz, de broer van die survivalaar van tv. Hij houdt erg van dingen grillen boven een kampvuurtje en van zwerven door de bossen met vrienden. Durf jij het aan om met Bear Gryllz een weekendje te grillen, bakken, koken, hiken, zwerven en woeste watervallen te bedwingen? Ga dan met ons mee op kamp!

Op de Bear Gryllz HIT komen we los van de grond! Na een dag zwerven kom je ’s avonds aan op het bivak om primitief, maar lekker te koken. Vervolgens kruip je op een bijzondere plek je slaapzak in. En veel meer dan een slaapzak heb je ook niet nodig. Je weet van te voren nooit waar je komt te slapen. Wij zorgen namelijk voor je slaapplek. Je slaap elke nacht anders. Van boomhut tot reuze hangmat en misschien wel op het water. Je neemt namelijk minimale bagage mee zodat je maximaal kan genieten!

Want wat je niet hebt kan je ook niet missen. Behalve je beste vrienden natuurlijk, want Bear Gryllz doe je niet alleen. Je geeft je op met een team met minimaal 2 en maximaal 4 scouts. Wordt het zwaar? Dat bepalen jullie vooral zelf. Jullie kiezen hoeveel je loopt, de manier van koken, en de uitdaging op de posten. Hoe moeilijker jij het maakt, hoe meer punten jouw team verdient. Wie weet zichzelf het meest uit te dagen en wordt Bear Gryllz-master 2020?

 

 

Meer weten over het kamp?

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Thijs Jonkers: 06-38374984
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Link naar een website over dit HIT onderdeel https://www.facebook.com/BearGryllzHIT

Neem voor vragen over de inschrijving contact op met de helpdesk.

Aanvullende info:

Nog ruim voldoende plaatsen beschikbaar. Er kunnen maximaal 30 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 10 april om 19:00 uur en duurt tot en met maandag 13 april 15:00 uur.