Plaats: Alphen | Datum: 10 april t/m 13 april | Leeftijd: 12 t/m 16 jaar | Groep: 1 - 6 pers. | Prijs: € 50

De Waanzinnige BoomHIT!

De waanzinnige boomHIT

Altijd al eens gezekerd met je klimgordel aan in je slaapzak willen liggen?
 
We beginnen dit kamp met het uitdelen van je klimgordel en lifeline. Daarna krijg je een uitgebreide instructie over wat we gaan doen én hoe we er samen met jou voor gaan zorgen dat je altijd veilig bent. De eerste nacht slapen we gezamenlijk op ons basisplatform.
 
De volgende dagen ga je zelf aan de slag. Kies bijvoorbeeld een mooi groepje bomen en bouw er een slinger, slackline of tokkelbaan naartoe. Vervolgens installeer je een takel, ga je palen ophijsen en pionier je de basis voor het platform waar je de komende nachten op gaat slapen. Wil je er een verdieping, uitkijkpost of abseilplatform bij ? Prima, we overleggen over wat je wilt en hoe je dit veilig kunt doen, en daarna ga je verder bouwen.
 
Of wil je leren hoe je jezelf of een ander veilig zekert tijdens het boomklimmen ? Hoe dat touw waarmee je gezekerd wordt nu in de boom komt ? Zoek een boom uit en ga met werplijnen, cambiumsavers en stijgklemmen aan de slag. Voor je het weet hang je hoog en droog tussen de takken, of zie je een mooie slaapplek op een paar meter van de grond.
 
Dus: ben je dol op klimmen en klauteren, word je blij van hoog in de bomen slapen of lijkt het je gewoon een heel gave HIT ? Schrijf je dan nu in voor de waanzinnige boomHIT in Alphen !
 
Wat is het voor HIT?
De waanzinnige boomHIT is een nieuw kamp waarbij je op een vaste locatie gaat klimmen, klauteren en bouwen. Slapen kan op het basiskamp, maar zeker ook in je zelfgebouwde boomhut. Daarbij doe je een schat aan kennis en ervaring op over touwtechnieken, veiligheid op hoogte, zekeren en boomklimmen. Ben jij dol op klimmen en bomen, heb je geen hoogtevrees of wil je er vanaf en heb je zin in een supergaaf en gloednieuw kamp? Schrijf je dan nu in!
 
De Waanzinnige BoomHIT is helemaal VOL.

Meer weten over het kamp?

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Neem voor vragen over de inschrijving contact op met de helpdesk.

Aanvullende info:

Nog ruim voldoende plaatsen beschikbaar. Er kunnen maximaal 18 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 10 april om 19:00 uur en duurt tot en met maandag 13 april 17:00 uur.