Plaats: Alphen | Datum: 10 april t/m 13 april | Leeftijd: 13 t/m 16 jaar | Groep: 1 - 3 pers. | Prijs: € 50

Scouts Guide to an Apocalypse

Wat moet je doen als er geen beschaving meer is?

Wat doe je als alle luxe weg is en je alleen nog maar je scouting kennis en technieken hebt? Dat gaan wij je vertellen tijdens deze HIT! We hebben geen elektriciteit; benzine is moeilijk te krijgen; voor het eten ga je op expeditie en koken doe je in een eigen gepionierde keuken boven een houtvuur. Wij zijn je gids in het uitbreiden van de scoutingtechnieken die je al kent, zodat je deze kan toepassen in situaties wanneer we alle luxe kwijt zijn……

En dan gebeurt het ineens...

De apocalyps is geweest en je komt aan in een opvangkamp waar je zelf je eigen tent neerzet. De tafels waar je aan kan eten staan er ook al, maar het ontbreekt verder aan enige luxe. Wat gaan we daaraan doen? We hebben de kennis om vuur te maken. Jullie kunnen pionieren, dus wat weerhoudt jullie er van om luxe te creëren? Om het eten hoef je je geen zorgen te maken. We hebben groentes uit de tuin en het lukt ons vast om kippen te vangen of zelfs een varken aan het spit te krijgen…… Wij leggen je ook uit hoe je deze het beste kan bereiden. Dus ga jij de uitdaging aan om een opvangkamp van luxe te voorzien? Bouw jij een hot-tub of ga je voor een douche? Maar pas wel op! Achter elke boom kan het gevaar schuilen………

Wat is het voor HIT?

De Scouts Guide To An Apocalypse (SGTAA HIT) is een gezellig kamp waarbij je voornamelijk op een vaste locatie aan de gang gaat met het opnieuw opbouwen van de beschaving, maar dan op een scouting wijze. 

Durf jij met ons deze post-apocalyptische ervaring aan te gaan? Schrijf je dan nu snel in!

Meer weten over het kamp?

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Elmer Mik: 06-20102352 (bereikbaar tussen 17 en 20 uur)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Link naar een website over dit HIT onderdeel https://www.facebook.com/SGTAA/

Neem voor vragen over de inschrijving contact op met de helpdesk.

Aanvullende info:

Nog ruim voldoende plaatsen beschikbaar. Er mogen maximaal 10 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 40 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 10 april om 19:00 uur en duurt tot en met maandag 13 april 15:00 uur.