Plaats: Alphen | Datum: 10 april t/m 13 april | Leeftijd: 10 t/m 13 jaar | Groep: 2 - 6 pers. | Prijs: € 45

Skillz

Ga mee de wereld rond en eindig als eerste en rijkste weer terug in Alpen!

Een uitdagend en NIEUW onderdeel binnen HIT Alphen! Bij de HIT Skillz ga je de uitdaging aan om je scoutingskillz te tonen. Is geen routetechniek te gek voor jou? Is een tocht in het donker geen probleem voor jou? Heb jij de Skillz om te koken op je eigen fornuis maar ook op houtvuur? Ben je altijd iets te fanatiek in een bosspel of ben je liever tactisch bezig een spel te winnen?

Het vaste kamp staat op het hoofdkamp van HIT Alphen Hier beginnen we op vrijdagavond (10 april) en sluiten gezamenlijk af met de andere HIT onderdelen op zondag 13 april.

Op de zaterdag en zondag testen we jullie routetechnieken-Skillz. Je hoeft geen held te zijn in de ouderwetse routetechnieken, want er komen alleen maar nieuwe technieken voorbij die je nog nooit gezien hebt! ’s Avonds worden jullie uitgedaagd jullie eigen potje eten te koken of in het donker een bosspel te winnen! Schrijf je in en kom met Pasen je Skillz tonen bij onze HIT!

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Anouk Horn: 06-23068643

Vol: Maximum aantal groepjes is bereikt. Inschrijven is niet meer mogelijk Er mogen maximaal 6 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 34 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 10 april om 19:00 uur en duurt tot en met maandag 13 april 15:00 uur.