Plaats: Baarn | Datum: 31 maart t/m 2 april | Leeftijd: 15 t/m 18 jaar | Groep: 1 - 6 pers. | Prijs: € 45

CSI: Crime Scout Investigation

Gezocht: talentvolle rechercheurs met scoutingervaring voor de afdeling moordzaken

Kijk je vaak misdaadseries? Of zou je graag een keer zelf, met je eigen rechercheteam van maximaal zes personen*, een moordzaak willen oplossen? Dan is deze HIT echt iets voor jou!

In een klein dorpje in het zuidoosten van de Verenigde Staten, genaamd Lovinbread, leeft een moordenaar en hij of zij is niet van plan zich snel bekend te maken. Één slachtoffer, acht verdachten. Wie spreekt de waarheid en wie liegt er, of hebben alle verdachten misschien wel iets te verbergen?

Om deze moordzaak op te lossen moet je niet alleen goed de leugens van de waarheid kunnen onderscheiden, maar moet het ook goed zitten met je Scoutingtechnieken. Kruip in de huid van de dader en volg zijn of haar spoor in een spannende hike. Speel vette spellen met en tegen elkaar en verzamel waardevolle punten die je in kunt zetten voor hints of verhoortijd. Ook verzamel je sporen op een manier zoals echte rechercheurs dat doen en krijg je recherchetraining.

Kun jij aan het eind van dit spannende weekend het werkelijke verhaal achter de moord vertellen en de juiste persoon aanhouden voor de moord?

* Je kunt je ook alleen of met z'n tweeën, drieën etc. voor dit HIT-onderdeel inschrijven. Dan word je tijdens de HIT met andere deelnemers tot een rechercheteam van vier tot zes personen samengevoegd.

Link naar een website over dit HIT onderdeel http://www.facebook.com/CrimeScoutInvestigation

Vol: alleen nog inschrijven op 1 gereserveerde plaats. Er mogen maximaal 6 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 40 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op zaterdag 31 maart om 09:30 uur en duurt tot en met maandag 2 april 15:00 uur.