Plaats: Baarn | Datum: 31 maart t/m 2 april | Leeftijd: 7 t/m 10, 21 t/m 75 (ouder) jaar | Groep: 2 pers. | Prijs: € 55

Welp-Ouder-Avonturenkamp

Politiepost Boschzicht, aan de rand van het Baarnse bos, is volgens commissaris Zwaantje één van de drukste posten van Nederland. De commissaris is de hele dag bezig het zoeken van weggelopen honden, het legen van de parkeermeter en het terugbrengen van verloren portemonnees en verdwaalde oma’s. Agent Bobby en Agent Wout ondersteunen hem met deze uiterst belangrijke taken. Alles loopt gesmeerd en gaat zijn gangetje totdat… rechercheur Rus binnenloopt. Hij is gebeld door de directeur van het plaatselijk museum. Een zeer belangrijk museumstuk wordt vermist!

Ben jij welp en niet ouder dan 10 jaar? Ben jij ook een stoere rechercheur, wil je mee op dit avontuur en is je vader of moeder net zo stoer? Schrijf jullie dan samen in voor het Welp-Ouder Avonturenkamp in Baarn!

Deze geweldige HIT vindt plaats op Scoutcentrum Buitenzorg en wordt verzorgd door een superenthousiast team. We gaan er een geweldig, gezellig, spannend en uitdagend weekend van maken met jou en je vader of moeder. Tijdens het weekend slapen jullie samen in je eigen tent en zijn we lekker buiten in de Baarnse bossen. Tijdens dit spannende avontuur kunnen we onze Scoutingtechnieken vast goed gebruiken. We leren nieuwe dingen, gaan uitdagingen aan, verleggen grenzen, beleven heel veel plezier en maken nieuwe Scoutingvrienden.

Link naar een website over dit HIT onderdeel https://www.facebook.com/avonturenkampHITBaarn/

Vol: Maximum aantal groepjes is bereikt. Inschrijven is niet meer mogelijk Er mogen maximaal 6 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 36 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op zaterdag 31 maart om 10:30 uur en duurt tot en met maandag 2 april 14:00 uur.

BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR INSCHRIJVEN BIJ OUDER-KIND-ACTIVITEITEN:

De ouder-kind-activiteiten zijn bedoeld voor koppels die bestaan uit één kind en één ouder of andere volwassene. Het kind is lid van Scouting Nederland, voor de volwassene is dit lidmaatschap niet verplicht. Op het inschrijfformulier schrijven het kind en de volwassene zich samen in; het kind wordt ingeschreven als deelnemer en de volwassene als begeleider. De inschrijving via dit formulier is voor twee personen, en er wordt in de procedure ook voor twee personen betaald. Na afronding van het formulier zijn beide personen ingeschreven.

De procedure van voorgaande jaren, waarin ouders zich via een tweede inschrijfformulier apart inschreven, is hiermee komen te vervallen.