Plaats: Baarn | Datum: 31 maart t/m 2 april | Leeftijd: 13 t/m 16 jaar | Groep: 1 - 2 pers. | Prijs: € 54

Wie is de Mol?

Wie is de Mol? heb je vast gezien op televisie. Een spel vol intriges, verbondjes, tactiek en natuurlijk heel veel lol.

Dit jaar spelen we een hele HIT dit gave spel met jou! Leuke activiteiten die je niet zo snel met je eigen scoutinggroep zal doen én waar je geld mee kan verdienen! Maar... er is een Mol in het spel... En die gaat er alles aan doen om te zorgen dat er niet te veel geld in de pot komt.

Aan jou de taak om de Mol te ontmaskeren en met de pot naar huis te gaan. Met de inhoud van de pot kun je iets leuks kopen in de ScoutShop. Hoeveel? Dat hangt af van ieders inzet en de samenwerking!

Natuurlijk sturen we tijdens het kamp niemand naar huis (zoals dat op tv wel gebeurt). We hebben hier een slim systeem voor bedacht. Degene met de meeste punten wordt de winnaar. Wie is de winnaar en wie de Mol? Dat hoor je aan het einde van een fantastisch kamp waar je nog vaak aan terug zult denken.

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Jesper: 085-2731210
Link naar een website over dit HIT onderdeel https://www.facebook.com/hitwidm

Vol: inschrijven is niet meer mogelijk. Er mogen maximaal 2 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 24 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op zaterdag 31 maart om 12:00 uur en duurt tot en met maandag 2 april 15:00 uur.