Plaats: Baarn | Datum: 20 april t/m 22 april | Leeftijd: 18 t/m 88 jaar | Groep: 2 - 15 pers. | Prijs: € 59

Niet Zomaar een HIT

De leukste en best verzorgde HIT van Nederland!

Ben jij 18+ en heb je zin in een ouderwets gezellig weekend weg met je vrienden of medeleiding? Zoek dan niet verder. Niet Zomaar een HIT is de leukste HIT van Nederland waarbij niets hoeft en alles mag. We bieden elke dag een volledig verzorgd, actief en gezellig programma met de daarin de leukste posten onderweg, de origineelste activiteiten en een uniek avondprogramma.

Niet Zomaar een HIT

"Lieve Niet Zomaar een HIT staf, jullie zijn fantastisch! Iedere HIT, hoe koud het ook is, voelt door jullie als een warm bad. S/O naar Nils voor zijn blarentape en Matt omdat hij een cutie is."
- quote deelnemersenquête 2018

De Kraaien treden op!

Het is een feit en iedereen mag het weten, De Kraaien treden op tijdens Niet zomaar een HIT! Duister, gevaarlijk, uniek, hard, recht door zee en dit alles met een knipoog. Ze bestormen de podia met keiharde beats en eigenwijze teksten en dit alles op z’n Haags.
 
De Kraaien zijn bekend van o.a. ‘Ik vind je lekker’, 'Pechvogel' en 'Pony'. Deze rare vogels zijn altijd bezig geweest met vernieuwing. Na “Ik vind je lekker”, stonden De Kraaien landelijk bekend als een commerciële act, terwijl ze toch echt rechtstreeks uit de underground komen. En dat gaan we merken tijdens Niet Zomaar een HIT!
 
Heb jij je nog niet ingeschreven voor Niet Zomaar een HIT? Wacht dan niet en schrijf je direct in! We hebben nog maar enkele plekken beschikbaar!
 
De Kraaien treden op tijdens Niet Zomaar een HIT

 

Een dag in 100-woorden

Bij Niet Zomaar een HIT begint je dag met een stevige omelet en een vers kopje koffie zodat jij en je vrienden er weer tegenaan kunnen. Overdag geniet je van de prachtige omgeving tijdens mooie tochten en kom je langs originele posten, variërend van een spectaculair hoogteparcours tot een warme lunch met hamburgers of poffertjes. Na deze idillische en ideale wandelingen wachten ’s avonds een stevige warme maaltijd en een uniek avondprogramma.

Test je teamkennis in de muziekquiz, ga uit je dak op livemuziek met bands zoals De Fik Erin, De Wannebiezz, Titus en de Titarina’s of op de knallers van DJ-Thijs.

Niet Zomaar een HIT


Wat kun je verwachten

Elk jaar organiseren wij weer een uniek weekend gezelligheid met een zo leuk en origineel mogelijk programma. Wat we dit jaar precies gaan doen verklappen we nog niet, maar dat het een groot feest wordt staat vast. Voorgaande jaren waren slechts een opwarmertje voor 2019, maar om je toch een idee te geven wat je kunt verwachten hebben we een paar hoogtepunten van de afgelopen jaren uitgelicht:

  • Rodeostier rijden
  • Los op de livemuziek van De Fik Erin, De Wannebiezz, en Titus en de titarina's
  • Chinees eten en uitgebreid BBQ-en
  • Poffertjes kraam onderweg
  • Spectaculair hoogteparcours
  • Niemand minder dan Sinterklaas op bezoek (mits jullie lief zijn)
  • Lekker koud drinken op de tap (en elke dag een andere special!)
  • Stevig eten met een Hollandse stampotten-buffet
  • Het leukste stafteam van Nederland (bron = HIT-enquête 2015 t/m 2018 (jaja, we zijn prijswinnaars!))

"Bedankt weer en tot volgend jaar!! Editie 11 :)
- quote deelnemersenquête 2018

Niet Zomaar een HIT


Kortom, een volledig verzorgd weekend met voor ieders wil wat!

Wacht niet langer en schrijf je direct in voor een geweldig paasweekend met je vrienden! Het prettig gestoorde stafteam is er helemaal klaar voor en kan niet wachten tot het weer zover is, mis dit niet en volg Niet Zomaar een HIT op Facebook via Facebook.com/NietZoMaareenHIT of ga naar onze website Nietzomaareenhit.nl voor meer informatie.

"Top organisatie weer, tot volgend jaar!"
- quote deelnemersenquête 2018

Let op: Niet Zomaar een HIT is erg populair en al jaren op rij uitverkocht. Dit jaar houden we het iets kleiner en bescheidener dan voorgaande jaren dus schrijf je snel in en verzeker jezelf en je vrienden van een plekje in ons hart.

Onder de 18? Nix is de afspraak!

Meer weten over het kamp?

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Link naar een website over dit HIT onderdeel https://www.nietzomaareenhit.nl

Neem voor vragen over de inschrijving contact op met de helpdesk.

Aanvullende info:

Vol: alleen nog inschrijven op 4 gereserveerde plaatsen. Er kunnen maximaal 164 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op zaterdag 20 april om 10:00 uur en duurt tot en met maandag 22 april 13:30 uur. Dit kamp start niet op de hoofdlocatie.

Let op! Doe de HIT inschrijving bij voorkeur op een laptop of desktop computer. De inschrijving kan op een tablet fout gaan!