Plaats: Baarn | Datum: 20 april t/m 22 april | Leeftijd: 7 t/m 10, 21 t/m 75 (ouder) jaar | Groep: 2 pers. | Prijs: € 55

Welp-Ouder-Avonturenkamp

Met Pasen wordt Christiaan Huygens verwacht op een grote tentoonstelling vol met technologische en interessante wetenschappelijke ontdekkingen. Hier kan hij eindelijk zijn tijdmachine demonstreren. Maar voordat het zover is wil hij hem nog 1 keer uitproberen om te kijken of hij echt goed werkt. Hij reist af naar de middeleeuwen, maar wanneer hij weer terug wil keren om optijd op de beurs te zijn gaat er echter iets verkeerd....... de machine is kapot. Hoe moet hij nu op tijd bij de tentoonstelling komen? De enige die nog kunnen helpen met het repareren van de tijdmachine zijn jullie! Hebben jullie zin in een avontuur en heb je altijd al door de tijd willen reizen. Zijn jullie stoer en slim genoeg om te helpen met het repareren van de tijdmachine. Kom dan met Pasen naar Baarn toe om dit allemaal te beleven.

Ben jij welp en niet ouder dan 10 jaar? Ben jij ook een stoere uitvinder, wil je mee op dit avontuur en is je vader of moeder net zo stoer? Schrijf jullie dan samen in voor het Welp-Ouder Avonturenkamp in Baarn!

Deze geweldige HIT vindt plaats op Scoutcentrum Buitenzorg en wordt verzorgd door een superenthousiast team. We gaan er een geweldig, gezellig, spannend en uitdagend weekend van maken met jou en je vader of moeder. Tijdens het weekend slapen jullie samen in je eigen tent en zijn we lekker buiten in de Baarnse bossen. Tijdens dit spannende avontuur kunnen we onze Scoutingtechnieken vast goed gebruiken. We leren nieuwe dingen, gaan uitdagingen aan, verleggen grenzen, beleven heel veel plezier en maken nieuwe Scoutingvrienden.

Link naar een website over dit HIT onderdeel https://www.facebook.com/avonturenkampHITBaarn/

Nog ruim voldoende plaatsen beschikbaar. Er mogen maximaal 6 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 66 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op zaterdag 20 april om 10:30 uur en duurt tot en met maandag 22 april 14:00 uur.

BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR INSCHRIJVEN BIJ OUDER-KIND-ACTIVITEITEN:

De ouder-kind-activiteiten zijn bedoeld voor koppels die bestaan uit één kind en één ouder of andere volwassene. Het kind is lid van Scouting Nederland, voor de volwassene is dit lidmaatschap niet verplicht. Op het inschrijfformulier schrijven het kind en de volwassene zich samen in; het kind wordt ingeschreven als deelnemer en de volwassene als begeleider. De inschrijving via dit formulier is voor twee personen, en er wordt in de procedure ook voor twee personen betaald. Na afronding van het formulier zijn beide personen ingeschreven.

De procedure van voorgaande jaren, waarin ouders zich via een tweede inschrijfformulier apart inschreven, is hiermee komen te vervallen.