Plaats: Baarn | Datum: 10 april t/m 13 april | Leeftijd: 14 t/m 18 jaar | Groep: 2 - 5 pers. | Prijs: € 60

Do, Dare & Deal with it!

Do, Dare & Deal with it HIT is terug! Na een jaar schitteren in afwezigheid komen wij sterker, leuker en gaver terug. It's all in the game.

Ben jij explorer tussen de 14 en 18 jaar oud en denk jij met je groep (2 tot 5 personen) het op te kunnen nemen tegen andere groepen en iedereen te verslaan met verschillende soorten bord-, computer- en levende spellen? Kom dan komende pasen met ons mee op HIT!

Het hele weekend lang speel je samen met je vrienden allemaal verschillende spellen. Van puzzels oplossen, gameconsoles besturen tot navigeren in het donker en het volbrengen van de ultieme uitdaging. Voor jullie is dit allemaal geen probleem. Om bij je slaaplocatie te komen, moet je beschikken over goede hiketechnieken (kaart en kompas) en doorzettingsvermogen, maar ook belangrijk zijn zin in kampvuur en gezelligheid.

Win jij de Game of ben jij de eeuwige valsspeler? Speel je het bordspel uit of ben je beter in de levende versie van het spel? Is geen puzzel ja te gek of ben je de beste in Wipe-out? Ga een gezellig en uitdagend weekend met ons aan en laat je beste spelletjeskant aan ons zien tijdens het paasweekend.

Op de hoogte blijven? Volg ons via onze facebookpagina

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Joris Claassen: 06-29234416
Link naar een website over dit HIT onderdeel https://www.facebook.com/dodaredeal

Nog ruim voldoende plaatsen beschikbaar. Er mogen maximaal 8 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 50 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 10 april om 20:30 uur en duurt tot en met maandag 13 april 13:00 uur.