Plaats: Baarn | Datum: 11 april t/m 13 april | Leeftijd: 7 t/m 11, 21 t/m 77 (ouder) jaar | Groep: 2 pers. | Prijs: € 50

Ouder-Kind-Hike Baarn

Ben je tussen de 7 en 11 en niet bang voor een flinke tweedaagse wandeltocht, dan is de Ouder-Kind-Hike Baarn iets dat je niet wilt missen. Tenminste... als je samen kan lopen met een volwassene (21+) die het ook aan durft.

Zaterdag worden jullie met een bus van Scoutcentrum Buitenzorg naar Scoutcentrum PBC Austerlitz gebracht. Daar is de verdere  kennismaking, zijn er diverse activiteiten, koken jullie je eerste maaltijd en slapen jullie in je eigen tent.

Zondag start jullie twee daagse wandeltocht van Austerlitz naar Baarn. Jullie krijgen een kaart waarmee jullie zelf de route bedenken. Onderweg is er een vaste (maar niet verplichte!) rustpunt en jullie kunnen de route zo lang maken als jullie zelf willen. De kortste route is ongeveer 10 km per dag, totaal dus 20 km.

Je moet wel een echte Scout zijn, want jullie zullen veel samen moeten doen: kaartlezen, tent opzetten, eten koken en natuurlijk... lopen. De leiding zorgt voor de boodschappen, overnachtingsplekken en het vervoer van de bagage. Zie je dat zitten? Schrijf je dan samen met je volwassen loopmaatje in. Inschrijven kan alleen per koppel van één kind met één volwassene.

 

Meer weten over het kamp?

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Link naar een website over dit HIT onderdeel http://www.facebook.com/OKHBaarn

Neem voor vragen over de inschrijving contact op met de helpdesk.

Aanvullende info:

Nog ruim voldoende plaatsen beschikbaar. Er mogen maximaal 6 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 54 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op zaterdag 11 april om 10:30 uur en duurt tot en met maandag 13 april 16:00 uur. Dit kamp vindt niet plaats op de hoofdlocatie, maar PBC Austerlitz en Soest.

BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR INSCHRIJVEN BIJ OUDER-KIND-ACTIVITEITEN:

De ouder-kind-activiteiten zijn bedoeld voor koppels die bestaan uit één kind en één ouder of andere volwassene. Het kind is lid van Scouting Nederland, voor de volwassene is dit lidmaatschap niet verplicht. (Voor het Ouder-Kind-Kamp in Mook en de Ouder-Kind HIT in Ommen mag ook alleen de ouder lid zijn, daar is een apart inschrijfformulier voor.) Op het inschrijfformulier schrijven het kind en de volwassene zich samen in; het kind wordt ingeschreven als deelnemer en de volwassene als begeleider. De inschrijving via dit formulier is voor twee personen, en er wordt in de procedure ook voor twee personen betaald. Na afronding van het formulier zijn beide personen ingeschreven.