Plaats: Baarn | Datum: 11 april t/m 13 april | Leeftijd: 7 t/m 10, 21 t/m 75 (ouder) jaar | Groep: 2 pers. | Prijs: € 57

Welp-Ouder-Avonturenkamp

Met pasen start aventurier Henry Jones zijn zoektocht naar de verdwenen kroon van Kasteel Groeneveld. Deze kroon is jaren geleden verdwenen en niemand weet waar hij gebleven is. Echter als Henry aankomt in het Baarnse bos gaat er iets fout. Hij komt terecht in een vreemde storm en als hij bijgekomen is ziet hij dat hij niet meer in het Baarnse bos is, maar opgesloten zit in een computerspel. Hoe kan hij hier ooit nog uitkomen. De enige die hem nog kunnen helpen zijn jullie. Ben jij stoer, slim en goed in computerspelletjes, ben jij een echte superheld? Trek dan je superpak aan en kom ons helpen!

Ben jij welp en niet ouder dan 10 jaar? Ben jij ook een stoere aventurier, wil je mee op dit avontuur en is je vader of moeder net zo stoer? Schrijf jullie dan samen in voor het Welp-Ouder Avonturenkamp in Baarn!

Deze geweldige HIT vindt plaats op Scoutcentrum Buitenzorg en wordt verzorgd door een superenthousiast team. We gaan er een geweldig, gezellig, spannend en uitdagend weekend van maken met jou en je vader of moeder. Tijdens het weekend slapen jullie samen in je eigen tent en zijn we lekker buiten in de Baarnse bossen. Tijdens dit spannende avontuur kunnen we onze Scoutingtechnieken vast goed gebruiken. We leren nieuwe dingen, gaan uitdagingen aan, verleggen grenzen, beleven heel veel plezier en maken nieuwe Scoutingvrienden.

Link naar een website over dit HIT onderdeel https://www.facebook.com/avonturenkampHITBaarn/

Nog ruim voldoende plaatsen beschikbaar. Er mogen maximaal 6 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 74 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op zaterdag 11 april om 10:00 uur en duurt tot en met maandag 13 april 14:00 uur.

BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR INSCHRIJVEN BIJ OUDER-KIND-ACTIVITEITEN:

De ouder-kind-activiteiten zijn bedoeld voor koppels die bestaan uit één kind en één ouder of andere volwassene. Het kind is lid van Scouting Nederland, voor de volwassene is dit lidmaatschap niet verplicht. (Voor het Ouder-Kind-Kamp in Mook en de Ouder-Kind HIT in Ommen mag ook alleen de ouder lid zijn, daar is een apart inschrijfformulier voor.) Op het inschrijfformulier schrijven het kind en de volwassene zich samen in; het kind wordt ingeschreven als deelnemer en de volwassene als begeleider. De inschrijving via dit formulier is voor twee personen, en er wordt in de procedure ook voor twee personen betaald. Na afronding van het formulier zijn beide personen ingeschreven.